Functioneel leidinggeven | Schoonderwoerd
  • Voel je als een vis in het water
    Voel je als een vis in het water

Functioneel leidinggevenLeer functioneel leidinggeven met de trainingen en workshops van Schoonderwoerd. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van alle medewerkers binnen een organisatie. Vraag naar de mogelijkheden voor een training of workshop op maat!

Trainingen en workshops voor functioneel leidinggeven

Functioneel leidinggeven is moeilijker dan eenieder denkt. Organisaties zijn namelijk continu in beweging en vereisen daarom ook steeds een andere managementstijl. Schoonderwoerd heeft een team aan vakkundige specialisten die u middels trainingen, workshops en strategie begeleiding een betere leider maken. Voor zowel startende als ervaren leiders hebben we een breed aanbod aan zowel open trainingen als maatwerkprogramma’s. Onze trainers richten zich tijdens deze trainingen graag op specifieke problemen binnen uw organisatie of knelpunten waar u zelf als leider tegenaan loopt. Zo zorgen wij ervoor dat u de leider wordt die past bij uw organisatie!

Contact

Meer weten over onze programma’s op het gebied van functioneel leidinggeven? Bel dan direct naar 030 293 48 99, mail naar info@schoonderwoerd.nl of vul het contactformulier in op de website. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Ook interessant:

Zelfvertrouwen vergroten | Zelfvertrouwen krijgen | Stress verminderen | Oefeningen mindfulness | Cursus beter communiceren

Onze programma's

In onze programma's bouwen we voort op wat er al is, luisteren goed en zijn sterk resultaatgericht. Wij werken vanuit het 80-20 leerprincipe en ervarend leren. In leertrajecten werken we het liefst in volledige co-creatie met de klant.
Door een product van ons af te nemen ervaar je onze onderscheidende kwaliteit en dienstverlening. We zijn een CEDEO erkende opleider met een sterke focus op rendement van leertrajecten.

Advies nodig? Vraag het ons!

Velden met * zijn verplicht

Onze mensen

Onze trainers en coaches zijn ervaren professionals met een eigen specialisme. Ieder specialisme wordt optimaal benut in leertrajecten en adviestrajecten waardoor het rendement van onze interventies hoog is. Samenwerken is onze kracht.