8.9

Update coronavirus

Uiteraard houden ook wij het nieuws over de situatie rondom het coronavirus en de verregaande maatregelen nauwlettend in de gaten. Gezondheid gaat boven alles! Daarom willen we je hierbij informeren over de huidige situatie omtrent jouw training of opleiding bij Schoonderwoerd.

Er zijn meerdere mogelijkheden:

  • Heeft jouw werkgever alle trainingen centraal geannuleerd? Bekijk dan jullie interne online leerportal voor meer informatie. 
  • Start jouw training in de komende weken tussen nu en de einddatum van de centrale annulering vanuit jouw werkgever? Er worden op dit moment extra nieuwe trainingen ingepland op andere data verder in de toekomst en er wordt gezocht naar andere mogelijkheden om met de training te starten (bijvoorbeeld via ons online leerplatform). Alle deelnemers worden hierover vanaf maandag 23 maart geïnformeerd. 
  • Is jouw training al begonnen en valt de volgende (of laatste) trainingsdag in de komende weken tussen nu en de datum van de centrale annulering vanuit jouw werkgever? Momenteel benaderen we alle deelnemers om hen te informeren over de vervolgstappen. We proberen zo veel mogelijk creatieve oplossingen te bieden om alle lopende trainingen met een positief resultaat af te ronden.
  • Je bent zelfstandige óf hoort niet bij de hierboven genoemde groep: we nemen z.s.m. persoonlijk contact met je op.

Houd er rekening mee dat wij op dit moment veel mail en telefoon ontvangen, en dat we er hard werken om iedereen zo snel en volledig mogelijk te woord te staan. We rekenen op jullie begrip hiervoor.

Uiteraard hopen we iedereen binnenkort weer in goede gezondheid en met nieuwe energie te mogen verwelkomen! En vergeet niet: je leert iedere dag!

Team Schoonderwoerd