8.9

4-Daagse Klooster-retraite. Een moment voor jou!

4-Daagse Klooster-retraite. Een moment voor jou!
De hectiek van alledag even achter je laten, jezelf op een diepere laag ont-moeten. Zo komt er ruimte voor meer effectiviteit, rust en kwaliteit. Luisteren naar wat de stilte jou te vertellen heeft, want in ware stilte is er meer te horen dan je zou verwachten.
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • De hectiek van alledag even achter je laten, jezelf op een diepere laag ontmoeten. Zo komt er ruimte voor meer effectiviteit, rust en kwaliteit. Luisteren naar wat de stilte jou te vertellen heeft, want in ware stilte is er meer te horen dan je zou verwachten. De kwaliteit van rust en stilte geeft verdieping aan je leven en werk, en maakt het mogelijk ook de ander vanuit een ander licht te bezien. Het zijn juist die momenten van rust dat je de ware kwaliteiten van jezelf dusdanig tegen kunt komen. Zo kun je die na de retraite als vanzelf inzetten om met minder moeite meer succes te behalen, zodat je jezelf als gelukkiger en krachtiger kunt ervaren.

  Voor wie?

  De retraite is geschikt voor iedereen die:

  • even uit de hectiek van het dagelijkse leven wil stappen;
  • de tijd wil nemen om naar diepere lagen in zichzelf op zoek te gaan en te ontdekken welke kwaliteiten daaronder liggen;
  • meer uit het leven, werk en relaties wil halen, doordat je een breder perspectief aangeboden krijgt;
  • de kwaliteit van de stilte in de verbinding wil ervaren die soms in het dagelijks leven in vergetelheid raken.

  Resultaat

  Na het volgen van deze retraite:

  • ontdek je wat echt belangrijk voor je is;
  • waar jouw leven werkelijk over gaat, vanuit de diepe verbinding met jezelf (die niets forceert maar juist alles belicht vanuit kwaliteit, overvloed en aanwezigheid).  

  Werkwijze en leerstijl

  De vier dagen van de retraite staan in het teken van rust, bezinning, verdieping, beweging, creativiteit en stilte. De bevrijding ervaren van het loslaten, middels het ontwikkelde programma op verschillende stadia. Daar waar nodig is wordt er persoonlijk met je gewerkt.

  Het is een afwisselend programma. Elke dag beginnen we met een meditatie en sluiten we af met delen, ook op het moment dat we de 24-uur geheel in stilte zullen zijn (waar we langzaam naar toe werken).

  Tijdens de retraite-dagen is er ook de mogelijkheid om ‘Seva’s’ te doen. ‘Seva’ komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk: je dienstbaar maken zonder eigen belang. Het klooster biedt hierin mogelijkheden, zoals ‘werken’ in de oude fruitboomgaard, de bibliotheek of de kloosterkeuken. Zeker als het in stilte gebeurt, kun je op een diepere laag in jezelf keren. Het is een afgebakende periode die stopt als het ‘tijd’ is, ongeacht waar je mee bezig bent en hoe ver je bent.

  Groepssamenstelling

  Wij streven naar een groepssamenstelling met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving om zo het leereffect te vergroten. De meeste deelnemers werken op middelbaar en hoger niveau en zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en de overheid. De groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers.

  Duur

  De retraite vindt plaats in het Klooster van Kloosterburen. Idyllisch gelegen nabij het prachtige het Hogeland  van de provincie Groningen. 

  We starten maandagavond rond 19.00 uur met soep en een avondprogramma.

  We eindigen vrijdagmorgen met een mooie afsluiting rond 11.00 uur.

  Prijs

  De prijs voor de retraite bedraagt € 995,-- en het accommodatie arrangement € 520,00 (overnachtingen, maaltijden, koffie en thee).  

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee, alle maaltijden en overnachtingen. Als je dieetwensen hebt verzoeken wij je ons daarvan op de hoogte te stellen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact