8.9

Online workshop Stress of werkplezier

Online workshop Stress of werkplezier
Door stress te voorkomen en te lijf te gaan, krijg je weer energie en plezier in je werk. En als het werk zich opstapelt, weet je wat je moet doen om geen stress te krijgen en om daar ontspannen mee om te gaan. Dat maakt in een drukke wereld een wereld van verschil!

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 12
Duur: 2 uur
 • Training€ 150,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 150,00
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 8 %.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • Voor wie

  Eigenlijk is deze workshop er voor bijna iedereen. Wil je leren om op een snelle en effectieve manier daadkrachtig met stress en werkdruk om te gaan? Heb je een drukke baan, een hectisch privéleven of allebei, en wil je meer ontspannen door het leven gaan, dan past deze workshop perfect bij jou.

  Altijd druk en toch nooit klaar? Voortdurend aan het rennen en toch het gevoel dat het nooit genoeg is en dat het werk zich voortdurend opstapelt? Veel stress en weinig energie? Dan is het tijd om daar iets aan te doen, want stress ondergraaft je gezondheid.


  Resultaat

  Wanneer je ‘Stress of werkplezier’ hebt gevolgd:

   • kun je benoemen wat werkdruk of stress is en hoe je daarmee omgaat;
   • heb je inzicht in de oorzaken van stress of werkdruk;
   • kun je ontspanningstechnieken toepassen;
   • kun je tools toepassen om beter met stress om te gaan.


  Inhoud

  De workshop ‘Stress en werkplezier’ biedt inzicht in de stressfactoren in je leven en leert je daar op een constructieve manier mee om te gaan. Je leert hoe het hoofd kunt bieden aan de werkdruk en stress kunt reduceren.

  Door stress te voorkomen en te lijf te gaan, krijg je weer energie en plezier in je werk. En als het werk zich toch opstapelt, weet je wat je moet doen om geen stress te krijgen en om daar ontspannen mee om te gaan. Dat maakt in een drukke wereld een wereld van verschil!

  De volgende onderwerpen/ werkvormen komen aan bod:

   • wat is werkdruk of stress?
   • hoe ga jij met stress om?
   • inzicht in de werking van stress en werkdruk;
   • ontspanningstechnieken.


  Werkwijze en DUUR

  De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Allerlei werkvormen zijn mogelijk, ook in kleinere groepjes uit elkaar gaan om te oefenen waarna je weer terugkomt in de hele groep. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

  De (verplichte) warming-up start 20 minuten van tevoren, in die tijd word je rondgeleid en kan je oefenen in de online omgeving.


  Prijs

  De trainingsprijs bedraagt € 150,00, dit bedrag is exclusief BTW.

  WAT IS EEN ONLINE WORKSHOP?

  via je computer in de trainingsruimte

  Het is een werkelijke training, begeleid door een trainer. Dus iets anders dan een e-learning of een videocursus: De deelnemers loggen bij een online workshop op hetzelfde tijdstip in op hun eigen computer, en komen zo in de virtuele trainingsruimte. Inloggen is eenvoudig en je kunt van tevoren rustig testen of het lukt.

  In die virtuele trainingsruimte zie je het ‘schoolbord’ waarop de trainer powerpoints, filmpjes, een whiteboard en meer ter beschikking heeft. Via chatboxen, telefoonlijn en eventueel de webcam maak je direct contact met de trainer en de andere deelnemers – inderdaad alsof je bij elkaar in de trainingsruimte zit. 

  groot leereffect zonder reistijd

  Een online training kun je volgen vanaf je eigen (thuis)werkplek. Daardoor is de omgeving waar je het in de praktijk gaat brengen uitermate dichtbij. Deelnemers gaan geïnspireerd meteen weer aan het werk; praktijk & theorie liggen dichter bij elkaar!

  voordelen van online workshops

   • Eén onderwerp tegelijk.
   • De gelegenheid om zelf een training samen te stellen door meerdere workshops te volgen.
   • Oefenen met trainingsacteurs in realistische rollenspellen.
   • Fijn vanaf eigen werkplek, of thuis. Je hoeft de deur niet uit.
   • Geen CO2 uitstoot, noch tijdrovende files.
   • Het scheelt de werkgever honderden euro's.


  Een "pressure cooker" wordt een online workshop wel eens genoemd. Gedurende korte tijd ben je intensief aan de slag rondom een bepaald thema.

  Klik hier voor meer informatie over onze online workshops.


Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact