8.9

Geluk in 1 dag

Geluk in 1 dag
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • Hoe zou je het vinden als je je geluk in en op je werk echt een stuk dichterbij zou brengen? Want ‘werk is maar werk’, totdat je doorkrijgt hoe je dit aan je eigen geluk kunt verbinden. Kan dat? Natuurlijk!


  Deze dynamische, interactieve en verrassende dag geeft je die inzichten en de tools. Door de combinatie van twee lezingen op 1 dag, aangevuld met mooie werkvormen, persoonlijke uitwerking van je eigen geluk én 2 boeken vol technieken waarmee je thuis verder aan de slag kan. Je leeft dit leven maar 1 keer, dus waarom zou je jezelf tekort doen?


  voor wie

  Deze dag is dus voor iedereen die handvatten wil om zijn/haar geluk nog beter te regisseren. Misschien geef jij je geluk een drie, of een krappe voldoende, of misschien zelfs wel een acht? Dat is minder belangrijk dan je nieuwsgierigheid naar of en hoe het hoger zou kunnen.


  Resultaat

  Je gaat naar huis na een enerverende en volle dag, waarin je:

   • Kennis hebt genomen van bewezen geluksbrengers. De Geluksbrengers heb je geanalyseerd in je eigen leven. Hoe scoor jij hierop en waar kan je beter?
   • Vervolgens heb je je eigen Gelukslijn getekend en besloten hoe je die gaat verstevigen en integreren in je werk naar de toekomst toe.
   • Hardnekkige dilemma’s heb je ontrafeld door de Geluksweegschaal toe te passen.
   • Je vult je rugzak deze dag met je korte en concrete actieplan Werkgeluk.
   • Je weet daarbij welke valkuilen je te wachten staan, maar ook met welke technieken je deze kunt vermijden.
   • De boeken “Wie is hier nou de Baas?” en “Geluk in de Pocket” van de hand van trainer Pep Degens krijg je na afloop mee naar huis.


  Inhoud

  In de ochtend leggen we de basis voor je Geluk door in te gaan op de bewezen top 5 van geluksbrengers. Bij de basis hoort ook dat je weet welke valkuilen op je wachten in het dagelijks leven, lees Werk. Het zou naïef zijn om het hier niet over te hebben. Je begrijpt daardoor beter waarom het ontwikkelen van Geluk zo lastig is, maar krijgt ook al handvatten om regie te nemen over dat geluk.

  Geluksbrengers, valkuilen en technieken in 1 dag!


  Misvattingen over geluk, geluk en ziekte, geluk en omgeving, de laatste onderzoeken, maar ook nepnieuws, het komt allemaal voorbij op deze dag. Je gaat aan de slag met je eigen Gelukslijn, begrijpt het verschil tussen kort en lang geluk en leert waarom het nemen van eigen verantwoordelijkheid over je geluk essentieel is om te slagen (maar ook waarom de meeste mensen hier niet aan willen!).

  Als je stagneert in je geluk door een dilemma of klem zit in een spagaat, leer je nu voortaan de Geluksweegschaal te hanteren. Alleen hierdoor kun je afrekenen met discrepantie (je wilt iets anders dan je hebt) en ambivalentie (tegenstrijdige emoties die met elkaar vechten maken je keuze erg lastig). Deze techniek van de haast magische Geluksweegschaal brengt openingen in je leven, geeft beweging en dynamiek. Een hele bijzondere techniek waar je in tweetallen mee gaat oefenen!


  GROEPSSAMENSTELLING

  Wij streven naar een groepssamenstelling met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving om zo het leereffect te vergroten. De groepsgrootte varieert tot max. 20 deelnemers.


  Duur, prijs en locatie

  De tijden van de trainingsdag zijn 9.30 uur- 17.00 uur.

  Je investeert € 495,- excl. BTW in je eigen geluk, all-in. Dit is dus inclusief accommodatie arrangement (à € 80,00) met koffie, thee en lunch èn twee boeken en ander verplicht lesmateriaal (à € 40,00).

  We maken je alvast een beetje gelukkig door ons mooie Landhuis in het groene Park Oog-in-Al in Utrecht als locatie voor de dag te kiezen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact