8.9

Inspiratiedag 2019: Energie- in je hoofd en in je lijf!

Inspiratiedag 2019: Energie- in je hoofd en in je lijf!
Waar haal jij je dagelijkse portie energie vandaan? Welke invloed heeft je denken, doen en omgeving op je energie? Hoe zorg je er voor dat je je energie elke dag weer op peil krijgt en houdt?

Schrijf je nu in!

10 mei 2019, Utrecht

Max. deelnemers: 80
Duur: 1 dag
 • Training€ 47,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 47,00
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 8 %.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • GRATIS ENTREE VOOR SCHOONDERWOERD-FANS! 

  DEELNEMERS VAN EEN DRIEDAAGSE TRAINING VAN SCHOONDERWOERD KUNNEN ZICH GRATIS INSCHRIJVEN VOOR DEZE DAG. 

  De Schoonderwoerd Inspiratiedag komt er weer aan; vrijdag 10 mei hopen wij jou weer te zien!


  In het thema Energie komen veel thema’s samen. Denk aan vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, persoonlijke kracht. Zonder energie is er geen ‘jij’!

  Waar haal jij je dagelijkse portie energie vandaan? En hoe maak je die bron onuitputtelijk? Welke invloed heeft je denken, doen en omgeving op je energie? Hoe kun je er voor zorgen dat je je energie elke dag weer op peil krijgt en houdt?

  Daarom is ENERGIE het thema van onze Inspiratiedag op 10 mei 2019, het jaar waarin wij 30 jaar jong zijn. Zonder energie hadden we dit jubileum nooit met je kunnen vieren! In 5 inspirerende workshops leer jij ook om de regisseur te zijn van je eigen energie. 

  Op 10 mei verrassen we je ’s ochtends met een energieke opening door een BN-er die ons als geen ander in het thema weet te zetten. Na een heerlijke lunch kan je 2 workshops kiezen uit het aanbod van 5 top trainers!

  Je wordt gespiegeld, voorgelicht, geprikkeld en bezield (of misschien wel bezeten) met en door energie. En daarna ..  wacht de rest van je leven weer op je! Ben je al benieuwd wat voor energieke verrassing wij voor je in petto hebben?


  De workshops:

  1 - Geluk in 1 uur

  Pep Degens spiegelt je in deze workshop overtuigend voor hoe je de weg naar duurzaam geluk kunt inslaan. Je wordt voorbereid op de valkuilen die op je wachten, maar krijgt ook drie technieken om ze mee te ontwijken. Als je ECHT voor je geluk durft te gaan!

  2 - Energie uit stilte  (=VOL)

  Marion Reijerink laat je ervaren hoeveel energie je kunt halen uit het afstemmen op jezelf. Leer de kunst van het vertragen, ervaar de kracht van de stilte met behulp van mooie werkvormen als meditatie, lichaamswerk, geleide visualisatie.

  3 - FINANCIËle vitaliteit

  Met name als je al iets ouder bent, gaat een deel van je energie naar zorgen maken over je toekomst; heb ik straks wel genoeg? Alice van de Beek leert je in deze workshop om creatief en energiek te zijn met geld. Je kunt echt meer dan je denkt!

  4 - Supervrouw, een APK voor jezelf  

  Marie-Jose Huffmeijer laat je alle ballen in de lucht houden.. of juist niet? Hoe jij je als supervrouw in je drukke leven voor alles verantwoordelijk voelt en hoe je daar het snelst vanaf komt. Daar wil ze even een hartig woordje met je over workshoppen! Met tussendoor ‘n mild moment voor jezelf.

  5 - De fitte werkplek (=VOL)

  Werkplek Coach Stefan Uebersezig neemt je werkplek en jouw gedrag achter je werkplek grondig onder handen. Daar breng je immers de meeste zakelijke tijd door. Ook meet hij hoeveel energie je verspilt met een verkeerde werkhouding en te hoge spierspanning. Met welke tips en weetjes overtuigt hij jou van de noodzaak van de fitte werkplek?

  Gun jij jezelf in 2019 een grote boost in persoonlijke groei; een cadeau aan jezelf? Wil je je opladen? Wacht niet langer en schrijf je meteen in. Doe dat snel want we hebben deze dag slechts plek voor 80 deelnemers.


  Op onze jaarlijkse Inspiratiedag is iedereen welkom. We organiseren een hele dag rondom jouw persoonlijke ontwikkeling. Voor onze terugkerende deelnemers is de dag een cadeautje, van alle andere geinteresseerden vragen wij een bijdrage van 47 euro. Kom kennismaken met onze werkwijze, we nodigen je van harte uit!

  Aanmelden doe je via de oranje knop 'inschrijven' bovenaan deze pagina. Schrijf je je in als particulier? Dan betaal je geen BTW.


  NIEUW: Op veler verzoek komt Schoonderwoerd met twee intensieve(re) opleidingen:

  • De NLP Business Practitioner voor iedereen die al aan NLP gesnuffeld heeft en toe is aan meer, patronen wil doorbreken en zijn eigen gebruiksaanwijzing beter wil doorgronden!
  • De Kom In Je Kracht (KIJK) Leergang voor iedereen die nu écht zijn volle potentieel wil benutten en op zoek is naar zijn eigen authentieke persoonlijke leiderschap.

  ….over ENERGIE gesproken…!
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact