8.9

Over Leven Vanuit Kracht

Over Leven Vanuit Kracht
Krijg meer grip op je leven en voel je een samoerai. Leer te winnen zonder te vechten. In deze training stoei je met eeuwenoude principes uit oosterse krijgskunsten.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 12
Duur: 1 x 1 dag
 • Training€ 505,55
 • Materiaal€ 39,00
 • Accommodatie€ 80,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 624,55
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 10%.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • Krijg meer grip op je leven en voel je een samoerai. Leer te winnen zonder te vechten. In deze training stoei je met eeuwenoude principes uit oosterse krijgskunsten.

  WINNEN zonder te VECHTEN: van macht naar kracht

  In deze training voel je je een beetje een Samoerai strijder… want deze dynamische en interactieve eendaagse training gaat Over Leven Vanuit Kracht. In deze training werk je vanuit eeuwenoude principes uit oosterse krijgskunsten, principes die je helpen te functioneren vanuit kracht in plaats van vanuit macht of een kramp. 


  Voor wie?

  Voor mensen die meer greep willen krijgen op hun leven en die meer zicht willen hebben op de zin van het eigen bestaan. Die overeind willen blijven bij veranderingen en willen leren hoe zij anderen kunnen beïnvloeden in lastige situaties.


  Resultaat

  Twee thema’s lopen als rode draden door deze dag: ‘Hoe je winnaar kunt zijn zonder te vechten’ en ‘Hoe je van speelbal speler kunt worden’. Je ervaart hoe je vanuit trouw zijn aan jezelf effectiever wordt in het omgaan met anderen.


  Inhoud

  Zingeving
  We ontleden 4 krijgskunstprincipes -vertaald naar principes van zelfmanagement- waarmee je invulling geeft aan de zin van je bestaan. Principes van zelftrouw, attitude en verbinding met anderen.

  Reflectie
  Miyamoto Musashi (1584-1645) formuleerde 9 principes die ook jou helpen om keuzes te maken in jouw handelen. Principes die beginnen met ‘Denk oprecht’ en eindigen met ‘Doe alleen wat zin heeft’. De principes zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven. Want ware wijsheid is tijdloos!

  Handelen
  Je verschijnt in een karatepak in de oefenruimte. Vanuit de krijgskunsten leer je hoe je je grenzen kunt opzoeken, bewaken en verleggen. De middag gaat over Assertiviteit, Aanwezigheid en Samenwerken vanuit kracht. Er is een grensverleggende afsluiting.


  Werkwijze en leerstijl

  We werken met korte inleidingen, gevolgd door verwerkingsopdrachten en in de middag door fysieke oefeningen. Vertaling naar praktische toepassing in het dagelijkse leven krijgt veel aandacht. Het fysieke gedeelte is voor iedereen haalbaar, mits blessurevrij en met respect voor andermans grenzen.

  De training bestaat uit één dag. De training is goed te combineren met andere meerdaagse trainingen van schoonderwoerd en kent meerdere startdagen per jaar.

   • Duur trainingsdag: 9.30 - 17.00 uur
   • Trainer: Frans Uytterhoeven of Jan van der Schee


  Groepssamenstelling

  Wij streven naar een groepssamenstelling van deelnemers met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving. De groepsgrootte varieert tot 12 deelnemers.


  Prijs

  Trainingsprijs bedraagt € 505,55, dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 39,00) en accommodatie arrangement (à € 80,00).

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

  Ben je zzp-er? Werk je voor een maatschappelijke organisatie? Of wil je de training als particulier volgen? Benader ons dan per e-mail of via de website voor een prijs op maat.

  Het materiaal bestaat uit een handout, schrijfmateriaal, krijgskunst materialen, het boek "Paradox" en in pdf het boek  "De Weg van de Samoerai".
  Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en lunch. Als je dieetwensen hebt verzoeken wij je ons daarvan op de hoogte te stellen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact