8.9

Over Leven Vanuit Kracht

Over Leven Vanuit Kracht
Krijg meer grip op je leven en zicht op de zin van het eigen bestaan. Deze training is gebaseerd op eeuwenoude principes uit oosterse krijgskunsten,

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 12
Duur: 1 x 1 dag
 • Training€ 505,55
 • Materiaal€ 39,00
 • Accommodatie€ 80,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 624,55
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 8 %.
Bekijk onze korting opties Offerte aanvragen in-company
 • Zingeving, Reflectie, Handelen

  Deze zeer interactieve eendaagse training gaat Over Leven Vanuit Kracht. De training is gebaseerd op eeuwenoude principes uit oosterse krijgskunsten, principes die je helpen te functioneren vanuit kracht. 

  Voor wie?

  Voor mensen die meer greep willen krijgen op hun leven en die meer zicht willen hebben op de zin van het eigen bestaan. Die overeind willen blijven bij veranderingen en willen leren hoe zij anderen kunnen beïnvloeden in lastige situaties.

  Resultaat

  Twee thema’s lopen als rode draden door deze dag: ‘Hoe je winnaar kunt zijn zonder te vechten’ en ‘Hoe je van speelbal speler kunt worden’. Je ervaart hoe je vanuit trouw zijn aan jezelf effectiever wordt in het omgaan met anderen.

  Inhoud

  Ochtend
  Zingeving
  4 krijgskunstprincipes -vertaald naar principes van zelfmanagement- waarmee je invulling geeft aan de zin van je bestaan. Principes van zelftrouw, attitude en verbinding met anderen.

  Reflectie
  Negen principes van Miyamoto Musashi (1584-1645) die je helpen om keuzes te maken in jouw handelen. Principes die beginnen met ‘Denk Oprecht’ en eindigen met ‘Doe alleen wat zin heeft’. De principes zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven. Het is mooi om te ervaren hoe ware wijsheid tijdloos is.

  Middag
  Handelen
  Je verschijnt in een karatepak in de oefenruimte. Vanuit de krijgskunsten leer je hoe je je grenzen kunt opzoeken, bewaken en verleggen. De middag gaat over Assertiviteit, Aanwezigheid en Samenwerken vanuit kracht. Er is een grensverleggende afsluiting.

  Werkwijze en leerstijl

  De werkwijze kenmerkt zich door korte inleidingen, gevolgd door verwerkingsopdrachten en in de middag door fysieke oefeningen. Praktische toepassing in het dagelijkse leven krijgt veel aandacht. Het fysieke gedeelte is voor iedereen haalbaar, mits blessurevrij en de eigen grenzen worden gerespecteerd.

  Tussentijdse coaching

  Iedere deelnemer krijgt binnen drie maanden na de training een coachingsmoment, online, telefonisch of desgewenst per e-mail. Dit moment is gericht op ondersteuning op het daadwerkelijk kunnen toepassen in de praktijk.

  Groepssamenstelling

  Wij streven naar een groepssamenstelling van deelnemers met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving. De groepsgrootte varieert tot 12 deelnemers.

  Duur, data en locatie

  De training bestaat uit één dag en voor iedere deelnemer een tussentijds coachingmoment. De training kent meerdere startdagen per jaar.

   • Duur trainingsdag: 9.30 - 17.00
   • Trainer: Frans Uytterhoeven

  Prijs

  Trainingsprijs bedraagt € 505,55, dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 39,00) en accommodatie arrangement (à € 80,00).

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
  Het materiaal bestaat uit een handout, schrijfmateriaal, krijgskunst materialen, het boek "Paradox" en in pdf het boek  "De Weg van de Samoerai".
  Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en lunch. Als je dieetwensen hebt verzoeken wij je ons daarvan op de hoogte te stellen.

  Opmerking

  De training ‘Over Leven Vanuit Kracht’ is een training waarin elementen van een oude training ‘Balans en Kracht’ zijn verwerkt.  Indien je de training Balans en Kracht in het verleden hebt gevolgd, adviseren wij je om telefonisch met de trainer te overleggen of deelname aan ‘Over Leven Vanuit Kracht’ voldoende aan je verwachting voldoet.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact