8.9

Vitaliteit en werkplezier

Vitaliteit en werkplezier
 • Geluk in 1 dag
  € 495
  1 dag

  Geluk in 1 dag

  Hoe zou je het vinden als je je geluk in en op je werk echt een stuk dichterbij zou brengen? Want ‘werk is maar werk’, totdat je doorkrijgt hoe je dit aan je eigen geluk kunt verbinden. Kan dat?...
 • Mindmappen
  € 370
  1 dag

  Mindmappen

  Wil je meer informatie kunnen onthouden en verwerken? Beter overzicht creëren en zo sneller kunnen leren en werken? Breng dan je linker- en rechterhersenhelft in balans met de mindmaptechniek. Je leert het in een halve dag!
 • Musa Stress Management
  € 611
  1 dag

  Musa Stress Management

  Musa, het Koreaanse woord voor strijder, staat voor kracht, wijsheid en leiderschap. In deze training leer je, door het toepassen van praktische oefeningen uit de oosterse krijgskunsten, letterlijk en figuurlijk balans te vinden in je leven en werk.
 • Musa Stress Management Stap 2
  € 611
  1 dag

  Musa Stress Management Stap 2

  Het vervolg op de populaire training 'Musa Stress Management'. Leer met oosterse krijgskunsten je stress te beheersen en je zelfvertrouwen te vergroten.
 • Over Leven Vanuit Kracht
  € 625
  1 dag

  Over Leven Vanuit Kracht

  Krijg meer grip op je leven en zicht op de zin van het eigen bestaan. Deze training is gebaseerd op eeuwenoude principes uit oosterse krijgskunsten,
 • Regisseur van eigen Loopbaan
  € 1.452
  3 dagen

  Regisseur van eigen Loopbaan

  Waar ben je goed in? Wat wil je graag doen? Kom achter je talenten en ontwikkelmogelijkheden. Met een persoonlijk loopbaanplan krijg je weer de regie in handen.
 • Stress- en Timemanagement
  € 1.050
  2 dagen

  Stress- en Timemanagement

  Wat zijn de drijfveren achter jouw timemanagement? Zijn ze wenselijk en doeltreffend? Door korte krachtige oefeningen krijg je zicht op jouw belemmerende gedrag- en denkpatronen die je stress leveren. ...
 • Supervrouw; vergroot je vitaliteit met de KEUZE-methode!
  € 1.021
  2 dagen

  Supervrouw; vergroot je vitaliteit met de KEUZE-methode!

  Wil jij weten hoe je (weer) de regie krijgt over gezond en zinvol werken en leven? Deze training leert je gezond omgaan met ongezonde stress. Voor vrouwen in de spits van hun leven.