8.9

Vitaliteit en werkplezier

Vitaliteit en werkplezier
Filters
 • Financieel Vitaal!
  € 405
  1 dag

  Financieel Vitaal!

  Je kunt er niet omheen: je wordt ouder, je pensioen komt dichterbij, je ervaart druk. Wat kun je nu al/nog doen om je ook financieel vitaal te voelen?
 • Geluk in 1 dag
  € 495
  1 dag

  Geluk in 1 dag

  Hoe zou je het vinden als je je geluk in en op je werk echt een stuk dichterbij zou brengen? Want ‘werk is maar werk’, totdat je doorkrijgt hoe je dit aan je eigen geluk kunt verbinden. Kan dat?...
 • Inspiratiedag 2019: Energie- in je hoofd en in je lijf!
  € 47
  1 dag

  Inspiratiedag 2019: Energie- in je hoofd en in je lijf!

  Waar haal jij je dagelijkse portie energie vandaan? Welke invloed heeft je denken, doen en omgeving op je energie? Hoe zorg je er voor dat je je energie elke dag weer op peil krijgt en houdt?
 • Musa Stress Management
  € 611
  1 dag

  Musa Stress Management

  Musa, het Koreaanse woord voor strijder, staat voor kracht, wijsheid en leiderschap. In deze training leer je, door het toepassen van praktische oefeningen uit de oosterse krijgskunsten, letterlijk en figuurlijk balans te vinden in je leven en werk.
 • Musa Stress Management Stap 2
  € 611
  1 dag

  Musa Stress Management Stap 2

  Het vervolg op de populaire training 'Musa Stress Management'. Leer met oosterse krijgskunsten je stress te beheersen en je zelfvertrouwen te vergroten.
 • Online workshop Time management
  € 150
  1 dag

  Online workshop Time management

  In deze workshop neem je jouw werkpatroon en je valkuilen onder de loep en ga je op zoek naar mogelijkheden om je tijd beter in te delen en te organiseren.
 • Over Leven Vanuit Kracht
  € 625
  1 dag

  Over Leven Vanuit Kracht

  Krijg meer grip op je leven en voel je een samoerai. Leer te winnen zonder te vechten. In deze training stoei je met eeuwenoude principes uit oosterse krijgskunsten.
 • Stress- en Timemanagement
  € 1.050
  2 dagen

  Stress- en Timemanagement

  Wat zijn de drijfveren achter jouw timemanagement? Zijn ze wenselijk en doeltreffend? Door korte krachtige oefeningen krijg je zicht op jouw belemmerende gedrag- en denkpatronen die je stress leveren. ...
 • SUPERVROUW; vergroot je vitaliteit met de KEUZE-methode!
  € 1.405
  3 dagen

  SUPERVROUW; vergroot je vitaliteit met de KEUZE-methode!

  Het ontwikkeltraject Supervrouw geeft inzicht en houdt je een spiegel voor. Het motiveert tot het nemen van regie en het maken van vitale keuzes. Keuzes die goed zijn voor jou, en uiteindelijk vaak ook goed voor je omgeving. Het programma laat je lachen, soms ook huilen. Het doet je relativeren, en laat je een bijzonder gevoel van verbinding ervaren.