8.9

Vitaliteit en werkplezier

Vitaliteit en werkplezier
Filters
 • 4-Daagse Klooster-retraite. Een moment voor jou!
  € 1.515
  4 dagen

  4-Daagse Klooster-retraite. Een moment voor jou!

  De hectiek van alledag even achter je laten, jezelf op een diepere laag ont-moeten. Zo komt er ruimte voor meer effectiviteit, rust en kwaliteit. Luisteren naar wat de stilte jou te vertellen heeft, want in ware stilte is er meer te horen dan je zou verwachten.
 • Burn-out preventie
  € 1.462
  3 dagen

  Burn-out preventie

  De weg naar een stressvrij leven: ervaar de kracht van aandacht en het vermogen van jouw adem.
 • Geluk in 1 dag
  € 495
  1 dag

  Geluk in 1 dag

  Hoe zou je het vinden als je je geluk in en op je werk echt een stuk dichterbij zou brengen? Want ‘werk is maar werk’, totdat je doorkrijgt hoe je dit aan je eigen geluk kunt verbinden. Kan dat?...
 • Musa Stress Management
  € 611
  1 dag

  Musa Stress Management

  Musa, het Koreaanse woord voor strijder, staat voor kracht, wijsheid en leiderschap. In deze training leer je, door het toepassen van praktische oefeningen uit de oosterse krijgskunsten, letterlijk en figuurlijk balans te vinden in je leven en werk.
 • Online workshop Balans in werk en privé
  € 150
  1 dag

  Online workshop Balans in werk en privé

  In de workshop ‘Balans in werk en privé’ leer je hoe je een goede balans kunt aanbrengen tussen alle dingen in je leven die belangrijk zijn. Door de regie te nemen op verschillende terreinen van je leven kun je een gezond evenwicht creëren.
 • Online workshop Stress of werkplezier
  € 150
  1 dag

  Online workshop Stress of werkplezier

  Door stress te voorkomen en te lijf te gaan, krijg je weer energie en plezier in je werk. En als het werk zich opstapelt, weet je wat je moet doen om geen stress te krijgen en om daar ontspannen mee om te gaan. Dat maakt in een drukke wereld een wereld van verschil!
 • Online workshop Timemanagement
  € 150
  1 dag

  Online workshop Timemanagement

  In deze workshop neem je jouw werkpatroon en je valkuilen onder de loep en ga je op zoek naar mogelijkheden om je tijd beter in te delen en te organiseren.
 • Over Leven Vanuit Kracht
  € 625
  1 dag

  Over Leven Vanuit Kracht

  Krijg meer grip op je leven en voel je een samoerai. Leer te winnen zonder te vechten. In deze training stoei je met eeuwenoude principes uit oosterse krijgskunsten.
 • Stress- en Timemanagement
  € 1.370
  2 dagen

  Stress- en Timemanagement

  Wat zijn de drijfveren achter jouw timemanagement? Zijn ze wenselijk en doeltreffend? Door korte krachtige oefeningen krijg je zicht op jouw belemmerende gedrag- en denkpatronen die je stress leveren. ...
 • SUPERVROUW; vergroot je vitaliteit met de KEUZE-methode!
  € 1.405
  3 dagen

  SUPERVROUW; vergroot je vitaliteit met de KEUZE-methode!

  Het ontwikkeltraject Supervrouw geeft inzicht en houdt je een spiegel voor. Het motiveert tot het nemen van regie en het maken van vitale keuzes. Keuzes die goed zijn voor jou, en uiteindelijk vaak ook goed voor je omgeving.