8.9

Kom In Je Kracht (KIJK)

Kom In Je Kracht (KIJK)
Deze training lokt en duwt je uit je comfort zone en laat je drempels vervangen door groei en regie in jouw leven. Vanaf de eerste minuut neemt de training wervelende vormen aan en is het proces begonnen.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 10
Duur: 3x1 dag + 1
 • Training€ 1.176,50
 • Materiaal€ 40,00
 • Accommodatie€ 240,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 1.456,50
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 10%.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • KOM IN JE KRACHT

  Deze training is een van onze hoogst gewaardeerde trainingen. In een intens en intensief proces vervang je langzaam je maniertjes waarmee je hebt leren te (over)leven door kracht, openheid en eigenheid. De trainer rekent keihard af met excuses om aan de zijlijn te gaan staan, kijkt door je heen, spiegelt je emoties en raakt je… zacht, indringend, duurzaam.

  De 3 dagen staan bol van oefeningen die jou op maat worden aangeboden: ondergedompeld en/of overrompeld ga je ervaren, reflecteren, kiezen, experimenteren… hoog tempo, no nonsens, hoog rendement!


  Voor wie?

  Deze training is geschikt voor iedereen:

   • die zakelijk en/of privé tegen (eigen) grenzen of muren aanloopt;
   • voor wie tips niet meer helpen;die cursusmoe is en nu echt wil aanpakken;
   • bij wie het zelfvertrouwen en de eigenwaarde stagneren;
   • die wil weten wie hij/zij “is”!;
   • die oud zeer wil opruimen.


  Resultaat

  Na het volgen van deze training heb je zicht op die factoren die je belemmeren te zijn wie je bent en te doen wat je wilt doen. Je bent niet meer bang om uit je comfortzone te komen en jezelf te laten zien. Je zelfvertrouwen is gegroeid en je ervaart dat openheid kracht is. Je integreert gevoelens in jouw manier van contact maken. Je voelt je opgeruimd van binnen.

  Jouw meerwaarde voor de organisatie is toegenomen omdat je niet snel vervalt in automatische, belemmerende gedragspatronen. Je weet je potentieel actief in te zetten. Je handelen is niet meer een automatisme maar een keuze.


  Wat deelnemers zeggen

  “Drie dagen wervelen en spetteren, alles losgemaakt en weer een plek gegeven. Intense groep…”
  “Ik kan dit niemand uitleggen hoe ik dit heb beleefd... wat een prachtige training en oefeningen.”


  Inhoud

  In drie dagen krijg je een stevige theoretische ondergrond vanuit de psychologie en de methodiek transactionele analyse. De theorie wordt afgewisseld met oefeningen die speciaal op jouw leervraag zijn afgestemd. Een verrassende energieke training.

  Onderwerpen zijn onder meer:

   • jouw gedrag- en denkpatronen in interactie met je omgeving en hoe je hierin verbetering kunt bereiken;
   • de methodiek transactionele analyse;
   • het gebruik van excuses, drivers en afweermechanismen;
   • de kracht van het verbinden.


  Werkwijze en leerstijl

  Leren en ontwikkelen gaat niet zomaar. Het vergt tijd, oefening, durf en overredingskracht voor jezelf en je omgeving. Een veilige groepssfeer in de training nodigt uit tot openheid en het experimenteren met nieuw gedrag. Er wordt veel gewerkt met het geven en ontvangen van feedback. Deze onderlinge feedback is een krachtig middel om veranderingen in- en door te zetten.

  De werkvormen en oefeningen worden specifiek aangepast op de individuele leerdoelen. De training is nooit dezelfde, maar exclusief maatwerk. De combinatie van werkvormen, de gedegen theoretische basis, het gebruikmaken van huiswerk en het persoonsgebonden karakter van de training maken deze tot wat het is: een persoonlijk avontuur met een duurzaam effect.

  Na de KIJK mag je doorstromen naar de tweedaagse KIJK 2 voor verdere verdieping.


  Coachplatform

  Gedurende de looptijd van de training houden de deelnemers en de trainer contact met elkaar middels het coachplatform. Op dit interactieve digitale platform kan jij jouw ervaringen delen met de groep en kunnen we leren van elkaar. Het coachplatform is ook de plaats om achtergrondinformatie te vinden, om leuke artikelen te delen of filmpjes. De trainer gebruikt het platform om te inspireren en de ontwikkeling van de deelnemers tussen de trainingsdagen door te stimuleren.


  Duur

  Duur trainingsdagen: 9.30 uur - 17.00 uur.

  De training bestaat uit een telefonische intake, drie separate dagen met een tussenliggende periode van twee of drie weken en persoonlijk mailen met de trainer. Kom In Je Kracht kent ongeveer 8-10 startdata per jaar.


  Groepssamenstelling

  Wij streven naar een groepssamenstelling met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving om zo het leereffect te vergroten. De meeste deelnemers zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. De groepsgrootte varieert van 6 tot 10 deelnemers.


  Cadeau bij inschrijving

  Deelname aan deze training geeft je recht op een gratis ticket voor onze jaarlijkse Inspiratiedag. Dit is een themadag vol workshops die wij organiseren om jouw zaag scherp te houden en je opnieuw te inspireren.


  Prijs

  Trainingsprijs bedraagt € 1.176,50, dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 40,00) en accommodatie en arrangement (à € 240,00).

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

  Ben je zzp-er? Werk je voor een maatschappelijke organisatie? Of wil je de training als particulier volgen? Benader ons dan per e-mail of via de website voor een prijs op maat.

  Het materiaal bestaat uit een map, verscheidene syllabi, handouts en schrijfmateriaal.

  Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en lunch. Als je dieetwensen hebt verzoeken wij je ons daarvan op de hoogte te stellen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact