8.9

Online workshop Proactief werken en leven

Online workshop Proactief werken en leven
In de workshop merk je dat er veel mogelijkheden zijn en leer je om daar gebruik van te maken, zodat je zelf weer het heft in handen kunt nemen en je actief kunt opstellen om de situatie een positieve wending te geven.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 12
Duur: 2 uur
 • Training€ 150,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 150,00
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 8 %.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • Voor wie

  Iedereen die op een snelle en effectieve wijze wil leren om pro-actiever te handelen, bijvoorbeeld als je nu merkt dat je je doelen niet haalt, of als je je te veel zorgen maakt om dingen waarop je geen invloed hebt.

  Er zijn situaties waarin je het gevoel hebt vast te zitten. Het loopt niet zoals je wilt, maar wat kun je eraan doen? Het gaat buiten je om, een ander ligt dwars of die andere afdeling, leidinggevende of collega bepaalt wat er gebeurt.

  Hoe trek je zo’n situatie, in je werk of privé, weer vlot? Wat kun je wél doen om de gang van zaken positief te beïnvloeden?


  Resultaat

  Wanneer je de workshop ‘Proactief werken en leven’ hebt gevolgd:

   • weet je wat proactief en reactief gedrag is;
   • ken je de cirkel van invloed en betrokkenheid;
   • heb je inzicht in je eigen cirkel van invloed en betrokkenheid;
   • kun je je proactiever gedragen.


  Inhoud

  In de workshop ‘Proactief werken en leven’ merk je dat er veel mogelijkheden zijn en leer je om daar gebruik van te maken, zodat je zelf weer het heft in handen kunt nemen en je actief kunt opstellen om de situatie een positieve wending te geven.


  Werkwijze en DUUR

  De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Allerlei werkvormen zijn mogelijk, ook in kleinere groepjes uit elkaar gaan om te oefenen waarna je weer terugkomt in de hele groep. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

  De (verplichte) warming-up start 20 minuten van tevoren, in die tijd word je rondgeleid en kan je oefenen in de online omgeving.


  Prijs

  De trainingsprijs bedraagt € 150,00, dit bedrag is exclusief BTW.

  WAT IS EEN ONLINE WORKSHOP?

  via je computer in de trainingsruimte

  Het is een werkelijke training, begeleid door een trainer. Dus iets anders dan een e-learning of een videocursus: De deelnemers loggen bij een online workshop op hetzelfde tijdstip in op hun eigen computer, en komen zo in de virtuele trainingsruimte. Inloggen is eenvoudig en je kunt van tevoren rustig testen of het lukt.

  In die virtuele trainingsruimte zie je het ‘schoolbord’ waarop de trainer powerpoints, filmpjes, een whiteboard en meer ter beschikking heeft. Via chatboxen, telefoonlijn en eventueel de webcam maak je direct contact met de trainer en de andere deelnemers – inderdaad alsof je bij elkaar in de trainingsruimte zit. 

  groot leereffect zonder reistijd

  Een online training kun je volgen vanaf je eigen (thuis)werkplek. Daardoor is de omgeving waar je het in de praktijk gaat brengen uitermate dichtbij. Deelnemers gaan geïnspireerd meteen weer aan het werk; praktijk & theorie liggen dichter bij elkaar!

  voordelen van online workshops

   • Eén onderwerp tegelijk.
   • De gelegenheid om zelf een training samen te stellen door meerdere workshops te volgen.
   • Oefenen met trainingsacteurs in realistische rollenspellen.
   • Fijn vanaf eigen werkplek, of thuis. Je hoeft de deur niet uit.
   • Geen CO2 uitstoot, noch tijdrovende files.
   • Het scheelt de werkgever honderden euro's.


  Een "pressure cooker" wordt een online workshop wel eens genoemd. Gedurende korte tijd ben je intensief aan de slag rondom een bepaald thema.

  Klik hier voor meer informatie over onze online workshops.


Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact