8.9

Inspiratiedag 2018: Geluk tussen je oren èn in je vingers!

Inspiratiedag 2018: Geluk tussen je oren èn in je vingers!
Wanneer heb jij voor het laatst aan je geluk gewerkt? Gelukkig zijn kan je leren. Schrijf je vandaag in!
 • Schrijf je je in als particulier? dan betaal je geen btw!

  VRIJDAG 25 MEI IS VOLGEBOEKT: je kunt je wel nog inschrijven voor zaterdag 26 mei. Zelfde programma alleen een andere dag.

  Integreer geluk in leven & werk

  Hoe ontwikkel je geluk in werk en privé? Waar kun je het zoeken? Is het wel grijpbaar of is het een zaak van 'geluk hebben?' Vertellen we elkaar sprookjes en nepnieuws, of kun je daadwerkelijk iets doen?

  NA de inspiratiedag weet je wat je te doen staat en kun je geluk integreren in je leven én werk. Je hebt je actiepunten scherp en bent overtuigd van je eigen invloed op jouw geluk.

  Programma

  Ochtend: 
  In de ochtend neemt Pep Degens je mee in de wereld van geluk. Aan de hand van anekdotes, filmpjes en zijn eigenwijze visie op geluk maak je kennis met een wereld die om je heen is, maar soms mijlenver van je vandaan lijkt te zijn: die van duurzaam geluk.

  Onderwerpen
  • De “Proven Top 5” van geluk.
  • De 5 boobytraps die je nekken op weg naar geluk (herkenbaar zodra je ze nu besproken ziet, maar tot dat moment venijnig verstopt in het leven om je heen).
  • De 3 technieken die je gaan helpen om je geluk te ontwikkelen.
  Je verlaat de workshop met een geluksgarantie: de drie technieken die je meekrijgt zijn eenvoudig en werken, het enige wat ze nodig hebben is jouw oefening en geduld. 

  Lunch
  We gaan je in de watten leggen met een heerlijke, biologische, verse lunch. 

  Middag:
  In de middag vinden er vier inspirerende workshops plaats. Je kiest er twee, jouw keuze geef je door bij de inschrijving.

  Workshop 1: De gelukkige medewerker
  Wie zorgt ervoor dat jij als medewerker gelukkig of misschien zelfs ongelukkig bent? Vaak krijgen wij te horen dat het allemaal aan de leiding gevende te wijten is. Soms is dat zo, maar geef je zelf ook aan hoe je geleid wilt worden. En hoe zit dat met je collega's? Welke rol speelt het teamgevoel? Aan de hand van pittige stellingen en filmpjes ga je op onderzoek uit. Waar op de werkvloer vind je 'geluk' en hoe kan je dit beïnvloeden?

  Na deze workshop:
  • Heb je meer inzicht gekregen in wat jij nodig hebt van je leidinggevende voor jouw geluktsmomenten op je werk en hoe dat komt.
  • Weet je weer wat er voor nodig is om de volgende stap te kunnen nemen richting de gelukkige medewerker.
  • Ben je leidinggevende dan weet je hoe je je medewerkers kunt bevragen over de effectiviteit van je leiderschapsstijl.


  Workshop 2: De NLP-route naar geluk
  Geluk is flexibel, het is er soms veel, soms weinig. En om geluk echt vast te kunnen pakken heb jij dus net zo flexibel te zijn. Maar hoe pak je dat aan? We hebben allemaal onze eigen speciale route naar geluk en deze kunnen we alleen succesvol afleggen met een ijzersterke en flexibele mindset. 

  In deze workshop word je op scherp gezet:
  • Je komt erachter of jij werkelijk de juiste route aan het lopen bent.
  • Je krijgt praktische tools voor een krachtige en flexibele mindset.


  Workshop 3: Een gelukkige omgeving
  Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je het gemiddelde 'bent' van de 5 mensen met wie je het meeste om gaat. Dan wil je je omgeving zorgvuldig kiezen toch? Hoe fijn is het dan dat je weet wie er goed bij je passen en wie niet. Waarom je energie krijgt van bepaalde mensen en van anderen juist niet.
   
  In deze workshop leer je:
  • jezelf nog beter kennen;
  • jouw checklist samen te stellen tot een gelukkige omgeving;
  • keuzes te maken die bij jou passen.

  Workshop 4: Geluk in je (nieuwe) baan
  Maakt je werk je gelukkig? Blijft een volmondig 'ja' uit? Kom dan naar deze workshop!  Op creatieve wijze gaan we een aanzet maken tot het onderzoeken van jouw talenten, jouw waarden en jouw drive.

  De workshop heeft een interactief en prikkelend karakter waarin je terug gaat naar de kern. Je krijgt inzicht in wat jou inspireert en welke dingen jij belangrijk vindt. Je denkt na over hoe je deze zaken in je werk wilt inpassen of hoe je dit kunt gebruiken om je loopbaan een switch te geven.

  Na deze workshop:
  • Heb je meer inzicht gekregen in je kwaliteiten, waarden en drive. En wat je daar zelf mee wilt doen.
  • Weet je weer wat er voor nodig is om de regie over je loopbaan in eigen hand te nemen.

  Borrel en cadeau

  We sluiten de dag af met een lekkere borrel en een 'gelukszwaai'. Duurzaam geluk vraagt immers om oefening en geduld. Daarom krijg je van ons mee: het populaire boek ‘Geluk in de Pocket’. Een boek vol praktische technieken die je begeleiden op je weg naar geluk.

  boek Geluk in de pocket

  Gratis entree voor Schoonderwoerd-fans!

  Deelnemers van een driedaagse training van Schoonderwoerd ontvangen een gratis ticket. 
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact