8.9

Management van sterke eigenschappen met LIFO®

Management van sterke eigenschappen met LIFO®
Krijg inzicht in je persoonlijke voorkeuren en verbeter met de LIFO® methode op constructieve wijze je invloed en samenwerking.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 12
Duur: 1 x 1 dag
 • Training€ 505,55
 • Materiaal€ 180,00
 • Accommodatie€ 80,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 765,55
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 10%.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • ONTDEK JE VOORKEURSTIJL

  Deze training geeft inzicht in persoonlijke voorkeuren. Je krijgt op een presenteerblaadje wat je kracht is en dus wat je energie oplevert. Daarnaast ga je begrijpen wat de reden is dat bepaalde zaken, maar ook bepaalde personen je energie kosten. Ten slotte ga je onderzoeken wat je voorkeurstijl is, die van de ander en hoe je het beste kunt samenwerken door elkaars sterktes te benutten.

  Voor wie?

  Deze training is geschikt voor een ieder die met mensen (samen)werkt. Ongeacht of je medewerker of leidinggevende bent. Met de LIFO® methode vergroot je op constructieve wijze je invloed, waardoor je meer bereikt en authentiek je werk kunt doen.

  Resultaat

  De LIFO® training brengt jou en je groepsleden drie essentiële vaardigheden bij:  

  • Je krijgt inzicht in je persoonlijke gedragsstijl. Bovendien leer je deze nog beter toe te passen en productief te maken.
  • Je krijgt begrip en respect voor het gedrag van anderen, ook als deze een andere gedragsstijl dan jou prefereren.
  • Je leert beter en productiever te werken in teamverband.

  Na het volgen van deze training ben je bewuster geworden van je sterke kanten. Je begrijpt hoe uniek je bent en hoe uniek anderen zijn. Je hebt je mogelijkheden beter leren kennen en inzicht gekregen in jouw wijze van samenwerken. Je begrijpt beter wat het samenwerken met sommige mensen zo moeilijk maakt en hoe waardevol het is om juist met deze mensen te kunnen samenwerken.

  Wat deelnemers zeggen

  "Goed voor basisinzicht in jezelf en inzicht dat anderen andere manieren hebben."
  "Goed inspelen op praktijkverhalen van de deelnemers."
  "Goed om inzichten te krijgen waarom het soms zo moeilijk gaat ."

  Inhoud

  In deze training maken we je aan de hand van ervarend leren bekend met een manier van kijken naar en omgaan met gedrag. Tijdens de training bepalen we hoe uniek je bent. Natuurlijk is iedereen uniek, maar er zijn duidelijke verschillen. Iedereen heeft zijn eigen manier om energie op te doen, informatie op te nemen en te verwerken, beslissingen te nemen en zijn leven te organiseren. Denk maar eens aan de manier waarop we onze omgeving ordenen: er zijn mensen die alles ordenen en netjes houden en precies weten waar alles ligt en er zijn mensen bij wie het eruit ziet alsof ze continu midden in een verhuizing zitten. Ze zijn allebei tevreden, totdat ze met elkaar moeten gaan samenwerken. Dan leiden verschillen in voorkeursgedrag soms tot grote spanningen. Als je weet wat je voorkeursgedrag is kan je hier beter gebruik van maken. En als je weet welk voorkeursgedrag de mensen hebben met wie je samenwerkt, kan je daarmee je voordeel doen.

  Werkwijze en leerstijl

  In de training Management van sterke eigenschappen en ontwikkelen van persoonlijke kracht met LIFO® wisselen we korte theoretische uiteenzetting af met ervarend leren. Je gaat op speelse wijze de verschillen met anderen ontdekken en ervaren. Je krijgt stevige handvatten mee om de verschillen met anderen in praktijk te leren overbruggen.

  Groepssamenstelling

  Wij streven naar een groepssamenstelling met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving om zo het leereffect te vergroten. De meeste deelnemers werken op middelbaar en hoger niveau en zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. De groepsgrootte varieert tot 12 deelnemers.

  Duur, data en locatie

  De training bestaat uit een dag. De training kent meerdere uitvoeringsdata per jaar.

  • Duur trainingsdag: 09.30 - 17.00 uur

  Prijs

  Trainingsprijs bedraagt € 505,55, dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 180,00) en accommodatie arrangement (à € 80,00).
  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
  Het materiaal bestaat uit schrijfmateriaal, een on-line vragenlijst, een persoonlijk gedragsrapport, een quick reverence kaart en een werkboek.
  Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een lunch. 

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact