8.9

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit
Filters
 • Kom In Je Kracht (KIJK)
  € 1.457
  3 dagen

  Kom In Je Kracht (KIJK)

  Deze training lokt en duwt je uit je comfort zone en laat je drempels vervangen door groei en regie in jouw leven. Vanaf de eerste minuut neemt de training wervelende vormen aan en is het proces begonnen.
 • Kom In Je Kracht (KIJK) stap 2
  € 1.160
  2 dagen

  Kom In Je Kracht (KIJK) stap 2

  Wil je alles uit jezelf blijven halen? Dan maak je in deze training een verdiepingsslag naar je relevante groeithema´s. Zodat je op een duurzame manier open en vrij in het leven kan blijven staan.
 • Management van sterke eigenschappen met LIFO®
  € 766
  1 dag

  Management van sterke eigenschappen met LIFO®

  Krijg inzicht in je persoonlijke voorkeuren en verbeter met de LIFO® methode op constructieve wijze je invloed en samenwerking.
 • Mindmappen
  € 370
  1 dag

  Mindmappen

  Wil je meer informatie kunnen onthouden en verwerken? Beter overzicht creëren en zo sneller kunnen leren en werken? Breng dan je linker- en rechterhersenhelft in balans met de mindmaptechniek. Je leert het in een halve dag!
 • Online workshop Assertiviteit en Nee-zeggen
  € 150
  1 dag

  Online workshop Assertiviteit en Nee-zeggen

  In deze workshop leer je om in allerlei situaties jezelf te blijven en een gepast antwoord te vinden op alles wat zich aandient. Je leert om voor jezelf op te komen met respect voor de mening van anderen, zonder dat je daarbij hun belangen uit het oog verliest.
 • Online workshop Belemmerende gedachten
  € 150
  1 dag

  Online workshop Belemmerende gedachten

  In deze online workshop leer je hoe je op een constructieve manier kan omgaan met je belemmerende gedachten. Je leert belemmerende gedachten herkennen en begrijpen waar ze vandaan komen.
 • Online workshop MBTI ontdek je persoonlijkheidstype
  € 150
  1 dag

  Online workshop MBTI ontdek je persoonlijkheidstype

  Met MBTI krijg je meer inzicht in jouw eigen persoonlijkheidsstijl en in die van anderen. Hierdoor kun je samenwerking en communicatie verbeteren en kun je conflicten beter begrijpen.
 • Online workshop Proactief werken en leven
  € 150
  1 dag

  Online workshop Proactief werken en leven

  In de workshop merk je dat er veel mogelijkheden zijn en leer je om daar gebruik van te maken, zodat je zelf weer het heft in handen kunt nemen en je actief kunt opstellen om de situatie een positieve wending te geven.
 • Persoonlijke Effectiviteit
  € 2.380
  5 dagen

  Persoonlijke Effectiviteit

  Met dit persoonlijk ontwikkeltraject ga je persoonlijke veranderingen structureel aanpakken. Voor als je echt naar jezelf wilt kijken en de confrontatie met eigen gedrag, overtuigingen en emoties wilt aangaan.
 • Voice Dialogue: de psychologie van je ikken
  € 994
  2 dagen

  Voice Dialogue: de psychologie van je ikken

  Weet jij welke kwaliteiten, verlangens en kwetsbaarheden er in jou zitten? Inzicht in je verschillende 'ikken' helpt je om zelfverzekerd aan het roer te staan van je eigen leven en werksituaties.
 • Zichtbaarheid & Assertiviteit
  € 1.125
  2 dagen

  Zichtbaarheid & Assertiviteit

  Je wilt wat assertiever zijn in bepaalde situaties of krijgt weleens te horen dat je meer zichtbaar mag zijn. Na deze training laat je jouw capaciteiten beter tot hun recht komen, kan je respectvol nee zeggen en weet je hoe je meer impact kunt maken.