8.9

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit
 • Effectief Beïnvloeden
  € 601
  1 dag

  Effectief Beïnvloeden

  Behaal meer resultaat door kleine veranderingen toe te passen en hou energie over! Deze training reikt je handvatten aan van de meest succesvolle sociale beïnvloedingsstrategieën tot krachtige overtuigingstechnieken.
 • Kom In Je Kracht (KIJK)
  € 1.457
  3 dagen

  Kom In Je Kracht (KIJK)

  Deze training lokt en duwt je uit je comfort zone en laat je drempels vervangen door groei en regie in jouw leven. Vanaf de eerste minuut neemt de training wervelende vormen aan en is het proces begonnen.
 • Kom In Je Kracht (KIJK) stap 2
  € 1.160
  2 dagen

  Kom In Je Kracht (KIJK) stap 2

  Wil je alles uit jezelf blijven halen? Dan maak je in deze training een verdiepingsslag naar je relevante groeithema´s.
 • Management van sterke eigenschappen met LIFO®
  € 766
  1 dag

  Management van sterke eigenschappen met LIFO®

  Krijg inzicht in je persoonlijke voorkeuren en verbeter met de LIFO® methode op constructieve wijze je invloed en samenwerking.
 • Mindmappen
  € 370
  1 dag

  Mindmappen

  Wil je meer informatie kunnen onthouden en verwerken? Beter overzicht creëren en zo sneller kunnen leren en werken? Breng dan je linker- en rechterhersenhelft in balans met de mindmaptechniek. Je leert het in een halve dag!
 • NIEUW Kom In Je Kracht (KIJK) LEERGANG
  € 9.995
  14 dagen

  NIEUW Kom In Je Kracht (KIJK) LEERGANG

  De leergang KIJK is jouw pad in persoonlijke ontwikkeling en transformeert jou naar authentiek persoonlijk leiderschap! Heb je het gevoel dat jij niet altijd tot je recht komt? Denk jij dat je meer uit jezelf kunt halen? Dan is de leergang KIJK op jouw lijf geschreven!
 • Omgaan met Veranderen
  € 974
  2 dagen

  Omgaan met Veranderen

  Leer hoe je beperkende denk en gedragspatronen kunt ombuigen zodat je effectiever kunt omgaan met veranderingen.
 • Persoonlijke Effectiviteit
  € 2.380
  5 dagen

  Persoonlijke Effectiviteit

  Met dit persoonlijk ontwikkeltraject ga je persoonlijke veranderingen structureel aanpakken. Voor als je echt naar jezelf wilt kijken en de confrontatie met eigen gedrag, overtuigingen en emoties wilt aangaan.
 • Stress- en Timemanagement
  € 1.050
  2 dagen

  Stress- en Timemanagement

  Wat zijn de drijfveren achter jouw timemanagement? Zijn ze wenselijk en doeltreffend? Door korte krachtige oefeningen krijg je zicht op jouw belemmerende gedrag- en denkpatronen die je stress leveren. ...
 • Voice Dialogue: de psychologie van je ikken
  € 994
  2 dagen

  Voice Dialogue: de psychologie van je ikken

  Weet jij welke kwaliteiten, verlangens en kwetsbaarheden er in jou zitten? Inzicht in je verschillende 'ikken' helpt je om zelfverzekerd aan het roer te staan van je eigen leven en werksituaties.
 • Zichtbaarheid & Assertiviteit
  € 1.125
  2 dagen

  Zichtbaarheid & Assertiviteit

  Je wilt weleens wat assertiever zijn in bepaalde situaties of je krijgt weleens te horen dat je meer zichtbaar mag zijn. Na deze training laat je jouw capaciteiten beter tot hun recht komen, kan je respectvol nee zeggen en weet je hoe je meer impact kunt maken.