8.9

Online workshops

Online workshops

LIVE, ONLINE EN INTERACTIEF LEREN, met groot leereffect Én direct toepasbaar

Wist je dat slechts 30% van het potentieel van de gemiddelde medewerkers wordt benut? Trainingen bieden uitkomst! Onze online workshops zijn doelgericht en effectief, met de focus op één onderwerp tegelijk.  Jouw problematiek en praktijk staat centraal, zodat je direct alles concreet kunt toepassen vanuit de energie van de workshop.

“Ik was aangenaam verrast dat je in 2 uur tijd zoveel kunt doen en leren in een online workshop!”


Vanaf een plek die jij kiest

Voor je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling hoef je de deur niet meer uit! (Lees: geen reistijd of files) Volg de online workshops vanaf jouw werkplek of een andere plek naar keuze, daar waar je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. Enige dat je nodig hebt is een goede telefoon- en internetverbinding.

WELKE WORKSHOPS BIEDT SCHOONDERWOERD?

Wat is jouw leerdoel? Kies de workshop die jou geeft wat je nodig hebt en kies daarna zelf jouw ideale vervolg training of workshop. 

Deze online workshops bieden aan in het open aanbod:

Liever een complete training op maat? We helpen je graag!

Contact

_______________

Trainen, maar dan virtueel

Het voordeel en de meerwaarde van trainingen boven zelfstudie is de interactie met anderen. De online workshops zijn live en interactief, niet te verwarren met een e-learning of videocursus. Het is alsof je met de trainer en andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. In de ‘virtuele trainingsruimte’ zie je een PowerPoint, whiteboard en video’s. Via telefoon, chatboxen en een eventuele webcam, maak je contact met de trainer en andere deelnemers. Hierdoor kan je al jouw vragen stellen, laagdrempelig ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.

Allerlei werkvormen zijn mogelijk, ook in kleinere groepjes oefenen apart van de groep of onze trainingsacteurs laten je tijdens rollenspellen oefenen met de materie.


WErkwijze en duur

De workshops worden gegeven door professionele trainers, ondersteund door een co-trainer. Ze worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

De (verplichte) warming-up start 20 minuten van tevoren, in die tijd word je rondgeleid en kan je alvast oefenen in de online omgeving.

Bij elke workshop ontvang je een hand-out met de belangrijkste onderwerpen die worden behandeld, oefeningen, opdrachten en links naar relevante informatie.

    Wat heb je nodig?

 • Een telefoon
 • Een computer met internetverbinding
 • Een rustige werkplek

 


De voordelen op een rij

 • Eén onderwerp tegelijk
 • Live en interactief
 • Direct toepasbare kennis
 • De gelegenheid om zelf een training samen te stellen door meerdere workshops te volgen
 • Oefenen met trainingsacteurs in realistische rollenspellen
 • Leren van jouw eigen (werk)plek
 • Geen CO2-uitstoot, noch tijdrovende files
 • Het scheelt de werkgever honderden euro's


Meer weten? Of liever een complete training op maat? We helpen je graag!

CONTACT

Filters
 • Online LinkedIn Basis
  € 165
  0 dag

  Online LinkedIn Basis

  Deze online training maakt je wegwijs binnen de belangrijkste mogelijkheden van LinkedIn. Met concrete adviezen leer je LinkedIn effectief te gebruiken. Je maakt een professioneel profiel en bent goed vindbaar.
 • Online LinkedIn Medior
  € 165
  0 dag

  Online LinkedIn Medior

  In deze online training ga je dieper in op de functionaliteiten en mogelijkheden van LinkedIn. Na deze training maak je jezelf online zichtbaar bij de personen die voor jou interessant zijn door middel van social selling.