8.9

GRATIS training voor leidinggevenden van 45-plussers

GRATIS training voor leidinggevenden van 45-plussers
Jouw medewerkers optimaal inzetbaar tot hun pensioen. Van alle werkenden wordt verwacht dat zij langer doorwerken. Het advies aan leidinggevenden is om tijdig en structureel aandacht te schenken aan de eigen loopbaanontwikkeling van de medewerkers.
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • JOUW MEDEWERKERS OPTIMAAL INZETBAAR TOT HUN PENSIOEN


  De arbeidsmarkt en de eigen organisatie veranderen razendsnel. Van alle werkenden wordt verwacht dat zij langer doorwerken. Het advies aan leidinggevenden is om tijdig en structureel aandacht te schenken aan de eigen loopbaanontwikkeling van de medewerkers.  Immers, duurzame inzetbaarheid en het kunnen doorwerken tot de AOW-leeftijd is een verantwoordelijkheid van zowel werknemer als werkgever. Ben jij als leidinggevende klaar voor de (nieuwe) rol die van jou verwacht wordt?


  Om leidinggevenden te ondersteunen bij het voeren van loopbaangesprekken met hun medewerkers stellen wij bij Schoonderwoerd een GRATIS training beschikbaar, gesubsidieerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze training kun je individueel (2 uur) en in groepsverband (3 uur) volgen.

  Voor wie is de training?

  Voorwaarde: je geeft leiding aan medewerkers die 45 jaar of ouder zijn. Jij bent een eigentijdse leidinggevende met oog voor de belangen van personeel en organisatie. Daarbij zijn werkplezier en motivatie van groot belang. Jij wil jouw mensen graag ondersteunen om inzetbaar te blijven tot aan hun pensioenleeftijd!

   

  Wat houdt de training Ontwikkeladvies Leidinggevenden in?

  De vraag die centraal staat is: hoe kan ik mijn medewerkers helpen om de regie over hun eigen loopbaan zelf op te pakken? En wat kan mijn organisatie bieden om hen op weg te helpen? De training bied je handvatten hoe je met de vragen van jouw medewerkers om kunt gaan. Je maakt kennis met gesprekstechnieken en –vaardigheden om 45-plussers te helpen bij het actief nadenken over (de ontwikkeling van) hun eigen loopbaan op lange termijn. Zo ben je beter toegerust om het gesprek met de werknemer aan te gaan en werknemers te motiveren. Daarnaast krijg je inzicht in belemmeringen die jouw medewerkers ervaren bij het praten of nadenken over hun eigen loopbaan, of misschien juist hindernissen die je zelf hebt met betrekking tot dit thema.

   

  Onze professionele loopbaanadviseur zal tijdens de training de onderwerpen omtrent ontwikkeladvies met jou behandelen. De training geeft alle ruimte om jouw persoonlijke vragen en ontwikkelbehoeftes te bespreken. Alles wat je wilt weten met betrekking tot het ondersteunen/leidinggeven op het gebied van loopbaanontwikkeling komt aan bod.

   

  Wat moet je doen om deze gratis training te volgen?

  Je kunt je aanmelden via dit INSCHRIJFFORMULIER.

  Schoonderwoerd verzorgt de subsidieaanvraag bij het Ministerie. Om deel te nemen, hoeven jouw werknemers overigens (nog) geen persoonlijk Ontwikkeladviestraject te volgen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact