8.9

Regisseur van eigen Loopbaan

Regisseur van eigen Loopbaan
Waar ben je goed in? Wat wil je graag doen? Kom achter je talenten en ontwikkelmogelijkheden. Met een persoonlijk loopbaanplan krijg je weer de regie in handen.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 10
Duur: 3 dagen
 • Training€ 1.176,50
 • Materiaal€ 35,00
 • Accommodatie€ 240,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 1.451,50
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 10%.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • Wanneer je al enige tijd hetzelfde werk doet, kan de behoefte ontstaan om een nieuwe impuls aan je loopbaan te geven. Deze training is bedoeld voor iedereen die meer regie over zijn eigen loopbaan wil hebben.

  Misschien vraag je jezelf af: ‘Is dit het nou?’, of ‘Zou ik toch eens een carrièreswitch moeten maken?’, 'mAAK IK wel optimaal gebruik van al MIJN talenten?'


  Met behulp van de training 'Regisseur van eigen Loopbaan' kun je onderzoeken WIE je bent, WAAR je goed in bent en wat je graag WIL.

  Je gaat op zoek naar je talenten en ontwikkelmogelijkheden en naar wat jij belangrijk vindt in je werk. Daarmee stel je een loopbaanplan op. De training gaat je helpen om weer de regie in handen te krijgen over jouw loopbaan. Je loopbaantrainer zal je inspirerende vragen stellen, de antwoorden en de talenten heb je zelf!

  VOOR WIE?

  Deze training is voor jou als jij ..

   • jouw eigen talent, drijfveren en motivatie weer eens scherp wilt krijgen;
   • al weer een tijdje in je functie zit en toe bent aan de volgende stap, alleen je weet niet hoe;
   • weer met plezier naar z’n werk wil gaan;
   • middenin een reorganisatie zit en je richting wilt geven aan jouw nieuwe toekomst;
   • met hernieuwde energie en plezier aan het werk wilt in je huidige functie of in een andere functie.


  RESULTAAT

  Je hebt inzicht in jezelf en je weet hoe je jouw loopbaan kan vormgeven. Je bent weer geïnspireerd en je weet hoe jouw stappen eruit zien om het beste uit jezelf en je loopbaan te halen. Je werkt met je persoonlijk actieplan stap voor stap naar jouw doelen toe.


  INHOUD

  In de driedaagse training gaan we in op de volgende vier thema’s:

   • Mijn unieke verhaal: Inzicht in jouw uniekheid, je talent, kwaliteiten en expertise.
   • Mijn overtuigingen: Wat zijn jouw beren op de weg? Wat zijn jouw waarden, welke keuzes maak jij en welke invloed heb jij?
   • Mijn nieuwe toekomst: Hoe ziet mijn toekomst eruit, wat inspireert mij, waar krijg ik energie van?
   • Mijn actieplan: Mijn persoonlijke profiel en hoe ga ik nu verder? Wat ga ik concreet doen?


  Wat deelnemers zeggen over wat ze hebben geleerd:

  “Ik heb geleerd dat het tijd is om mijn eigen weg te gaan volgen en te gaan doen wat ik echt leuk vind."

  “Ik heb inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten. Daarnaast ben ik er achter gekomen wat me belemmert bij het nemen van vervolgstappen.”

  “Ik heb geleerd dat mijn wensen/talenten dingen zijn die ik serieus moet nemen.”

  “De focus op mijn kwaliteiten, op wie ik ben (wat ik mooi vind en waar ik van hou) heeft een positieve invloed op mijn zelfvertrouwen gehad. Ik ben nu in staat om echt aan de slag te gaan.”


  WERKWIJZE EN LEERSTIJL

  Om direct aan de slag te gaan krijg je ter voorbereiding op de training een aantal opdrachten om je leerdoelen scherp te krijgen. Tijdens de training maken we gebruik van diverse methoden en technieken, waarbij er een beroep wordt gedaan op je denken, je gevoel en jouw daadkracht - met andere woorden: op hoofd, hart en handen. En de verbindingen daartussen. We maken regelmatig gebruik van oefeningen waarbij het onderbewuste wordt aangesproken. Waar denken en praten over je vragen vaak kan leiden tot eindeloze afwegingen, zorgen deze oefeningen soms voor een spontaan antwoord. Door doelbewust letterlijk stil te staan of juist te bewegen én te ervaren wat je voelt krijg je informatie die op een dieper niveau aanwezig is.

  Tijdens de training werken we in kleine groepjes of in tweetallen. Door het samen doen leer je van elkaar en kom je tot nieuwe inzichten. Wat jou weer helpt om je bewust te worden van wat je echt wilt en vervolgens je doelen te realiseren!


  COACHPLATFORM

  Gedurende de looptijd van de training houden de deelnemers en de trainer contact met elkaar middels het coachplatform. Op dit interactieve digitale platform kan jij jouw ervaringen delen met de groep en kunnen we leren van elkaar. Het coachplatform is ook de plaats om achtergrondinformatie te vinden, om leuke artikelen te delen of filmpjes. De trainer gebruikt het platform om te inspireren en de ontwikkeling van de deelnemers tussen de trainingsdagen door te stimuleren..


  GROEPSSAMENSTELLING

  Wij streven naar een groepssamenstelling met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving om zo het leereffect te vergroten. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, waarmee we een voldoende individuele aandacht van de trainers kunnen garanderen..


  DUUR EN TIJDEN TRAINING

  De training bestaat uit drie trainingsdagen dagen met telkens een tussenliggende periode van twee tot drie weken. Tijden van de trainingsdagen: 9.30 - 17.00 uur. Deze training kent meerdere uitvoeringsdata per jaar.
  Locatie: Utrecht.


  CADEAU BIJ INSCHRIJVING

  Deelname aan deze training geeft je recht op een gratis ticket voor onze jaarlijkse Inspiratiedag. Dit is een themadag vol workshops die wij organiseren om jouw zaag scherp te houden en je opnieuw te inspireren..


  PRIJS

  Trainingsprijs bedraagt €1.176,50, dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 35,00) en accommodatie arrangement (à € 240,00). Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

  Ben je zzp-er? Werk je voor een maatschappelijke organisatie? Of wil je de training als particulier volgen? Benader ons dan per e-mail of via de website voor een prijs op maat.

  Het materiaal bestaat uit een map, verscheidene syllabi, hand-outs en schrijfmateriaal.

  De kosten van het accommodatie arrangement zijn opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en lunch. Als je dieetwensen hebt verzoeken wij jou ons daarvan op de hoogte te stellen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact