8.9

Loopbaan en mobiliteit

Loopbaan en mobiliteit
Filters
 • GRATIS training voor leidinggevenden van 45-plussers
  € 0
  1 dag

  GRATIS training voor leidinggevenden van 45-plussers

  Jouw medewerkers optimaal inzetbaar tot hun pensioen. Van alle werkenden wordt verwacht dat zij langer doorwerken. Het advies aan leidinggevenden is om tijdig en structureel aandacht te schenken aan de eigen loopbaanontwikkeling van de medewerkers.
 • LinkedIn Basis
  € 280
  1 dag

  LinkedIn Basis

  Deze training maakt je wegwijs binnen de belangrijkste mogelijkheden van LinkedIn. Met concrete adviezen leer je LinkedIn effectief te gebruiken. Je maakt een professioneel profiel en bent goed vindbaar.
 • LinkedIn Medior
  € 280
  1 dag

  LinkedIn Medior

  In deze training ga je dieper in op de functionaliteiten en mogelijkheden van LinkedIn. Na deze training maak je jezelf online zichtbaar bij de personen die voor jou interessant zijn door middel van social selling.
 • Regisseur van eigen Loopbaan
  € 1.452
  3 dagen

  Regisseur van eigen Loopbaan

  Waar ben je goed in? Wat wil je graag doen? Kom achter je talenten en ontwikkelmogelijkheden. Met een persoonlijk loopbaanplan krijg je weer de regie in handen.
 • Zakelijk Netwerken en Personal Branding
  € 1.565
  3 dagen

  Zakelijk Netwerken en Personal Branding

  Werk aan je Persoonlijke Branding! Leer hoe je een netwerk opbouwt, zakelijk flirt en jezelf presenteert en profileert. Zowel 'in real life' als 'in virtual life' met behulp van social media.