8.9

NLP 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei

NLP 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei
Door deze training ga je anders naar jezelf en je omgeving kijken. Op het gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en groei. Je staat steviger in je schoenen omdat je weet hoe je innerlijke beleving jouw gedrag beïnvloedt.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 10
Duur: 3x1 dag + 1 Inspiratiedag
 • Training€ 1.176,50
 • Materiaal€ 40,00
 • Accommodatie€ 240,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 1.456,50
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 10%.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • WAT NLP VOOR JOU KAN DOEN

  De Training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) biedt een beproefd en betrouwbaar model met praktische handvatten om betrokken, concreet en doelgericht te communiceren met anderen. Daarnaast leert NLP je het belang van je overtuigingen, je waarden en normen op je dagelijkse manier van doen, op wat je voelt en wat je denkt. Door deze training ga je anders naar jezelf en je omgeving kijken op het gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en groei. Je neemt als het ware afscheid van je oude leven, vanuit respect en begrip.

  De training is praktisch, persoonlijk en zeer interactief. In drie dagen word je professioneel begeleid door de wereld van NLP.


  Voor wie?

  Aangezien het draait om persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, is deze training toegankelijk voor iedereen. Voor mensen met zakelijke doelen of privé doelen. Heb je altijd al kennis willen maken met NLP op een praktische, diepgaande en impactvolle manier? Dan is deze training echt iets voor jou! Deze training is ideaal als je:

  • de juiste snaar wilt raken bij je gesprekspartner en beter wilt levellen;
  • doelgerichter wilt communiceren;
  • te snel leiding neemt en soms vergeet de ander mee te nemen in je verhaal;
  • alerter en fijngevoeliger wilt zijn op wat er in je omgeving gebeurt en daarop effectief wilt inspelen;
  • tegen persoonlijke blokkades aanloopt in je communicatie en daarin verlangt naar een verandering;
  • flexibel wilt omgaan met verschillende mensen;
  • je persoonlijke effectiviteit en groei wilt ontwikkelen!


  Resultaat van de training NLP

  Na het volgen van deze training weet je wat NLP is en wat het niet is. Ben je beter in staat om contact (“rapport”) te maken en te behouden met je gesprekspartners. Je kunt een ander meenemen in je verhaal en ideeën in plaats van voor de troepen uit te gaan. Je staat steviger in je schoenen omdat je weet hoe je innerlijke beleving jouw gedrag beïnvloedt. En je bent in staat om hier zelf een verandering in aan te brengen. Je leert dat je altijd een keuze hebt in wat je doet, denkt en voelt en die keuze is aan jou!


  Wat deelnemers zeggen

  “Wat een inspirerende training die toch heel praktisch is, daar houd ik van!”
  “Ik heb mijn afgebrokkelde zelfvertrouwen weer teruggevonden.”


  Inhoud van de training

  In deze training staat persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit middels NLP centraal. Onderwerpen vanuit NLP die in deze training behandeld worden, zijn onder andere:

  • NLP communicatiemodel: inzicht in hoe communicatie werkt;
  • doelen stellen: hoe kun je doelen stellen die haalbare zijn en waarbij de kans van slagen groter wordt
  • vooronderstellingen: dit zijn basisgedachten die NLP hanteert en die jouw manier van communiceren positief beïnvloeden;
  • rapport maken: rapport in NLP staat voor contact maken en behouden, een sfeer scheppen van wederzijdse betrokkenheid en de bereidheid elkaar te volgen;
  • zintuigelijke scherpzinnigheid: hoe kun je de ondertiteling lezen van wat iemand zegt? Wanneer weet je of jouw boodschap binnen is gekomen/ impact heeft gemaakt?
  • waarden: waar word  jij door gedreven en waardoor kom jij in beweging? Wat maakt ook dat je van iets of iemand weg wilt?
  • hulpbronnen: welke hulpbronnen heb jij allemaal in je en hoe breng je deze meer aan bod?


  Werkwijze en leerstijl

  NLP traint op verschillende niveaus: het gaat over doen, denken en voelen. Om een blijvende gedragsverandering te bereiken, komen alle drie de niveaus in de training aan bod. In een veilige leeromgeving kijken we dus naar jouw externe gedrag, maar ook je innerlijke beleving komt uitgebreid aan bod. De theorie zal kort behandeld worden en er zal veel geoefend worden. Pas bij het oefenen ervaar je het verschil in effect. Veel onderlinge feedback, praktijkvoorbeelden, tussentijdse opdrachten en e-coaching dragen bij aan het leereffect.


  Coachplatform

  Gedurende de looptijd van de training houden de deelnemers en de trainer contact met elkaar middels het coachplatform. Op dit interactieve digitale platform kan jij jouw ervaringen delen met de groep en kunnen we leren van elkaar. Het coachplatform is ook de plaats om achtergrondinformatie te vinden, om leuke artikelen te delen of filmpjes. De trainer gebruikt het platform om te inspireren en de ontwikkeling van de deelnemers tussen de trainingsdagen door te stimuleren.


  Groepssamenstelling

  Wij streven naar een groepssamenstelling met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving om zo het leereffect te vergroten. De meeste deelnemers werken op middelbaar en hoger niveau en zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en de overheid. De groepsgrootte varieert tot maximaal 10 deelnemers.


  Duur van de training

  De training bestaat uit een telefonische intake, drie separate dagen met een tussenliggende periode van drie weken en persoonlijk mailen met de trainer. Tijden trainingsdagen: 9.30 uur - 17.00 uur.


  CADEAU BIJ INSCHRIJVING

  Deelname aan deze training geeft je recht op een gratis ticket voor onze jaarlijkse Inspiratiedag. Dit is een themadag vol workshops die wij organiseren om jouw zaag scherp te houden en je opnieuw te inspireren.


  Prijs

  Trainingsprijs bedraagt € 1.176,50, dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 40,00) en accommodatie en arrangement (à € 240,00). Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

  Het materiaal bestaat uit verscheidene syllabi, handouts en schrijfmateriaal. Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en lunch. Als je dieetwensen hebt verzoeken wij je ons daarvan op de hoogte te stellen.

  Ben je zzp-er? Werk je voor een maatschappelijke organisatie? Of wil je de training als particulier volgen? Benader ons dan per e-mail of via de website voor een prijs op maat.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact