8.9

Online workshop Non-verbale communicatie

Online workshop Non-verbale communicatie
In de workshop ‘non-verbale communicatie’ leer je non-verbale signalen bij anderen te herkennen, te analyseren en erop in te spelen. Je leert ze bovendien actief in te zetten om je effectiviteit te vergroten.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 12
Duur: 2 uur
 • Training€ 150,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 150,00
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 10%.
Offerte aanvragen in-company

 • Voor wie

  Voer je vaak gesprekken? Werk je veel samen? De workshop ‘non-verbale communicatie is voor iedereen die snel en effectief wil leren om non-verbale communicatie te herkennen en te gebruiken.

  Met non-verbale signalen breng je nog meer informatie over dan met woorden. Een handgebaar, je lichaamshouding of een opgetrokken wenkbrauw versterken of verzwakken de boodschap die je met woorden overbrengt. Omdat non-verbale signalen zoveel gewicht in de schaal leggen, is het belangrijk om die taal te spreken en te verstaan.


  Resultaat

  Na het volgen van deze workshop:

   • kun je uitleggen wat non-verbale communicatie is;
   • heb je inzicht in het effect van non-verbale communicatie;
   • kun je non-verbale signalen van anderen bewust oppikken;
   • kun je je houding, je mimiek en je stem gebruiken om je boodschap effectiever over te brengen.

  Inhoud

  In de workshop ‘non-verbale communicatie’ leer je non-verbale signalen bij anderen te herkennen, te analyseren en erop in te spelen. Je leert ze bovendien actief in te zetten om je effectiviteit te vergroten.

  Een verkoopgesprek, een belangrijke vergadering of een slechtnieuwsgesprek – je bereikt meer effect, begrip en vertrouwen als je non-verbaal goed hebt leren communiceren.

  De volgende onderwerpen/ werkvormen komen aan bod:

   • wat non-verbale communicatie is;
   • herkennen van non-verbale communicatie;
   • gebruik maken van je houding, mimiek en stem.


  Werkwijze en DUUR

  De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Allerlei werkvormen zijn mogelijk, ook in kleinere groepjes uit elkaar gaan om te oefenen waarna je weer terugkomt in de hele groep. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

  De (verplichte) warming-up start 20 minuten van tevoren, in die tijd word je rondgeleid en kan je oefenen in de online omgeving.


  Prijs

  De trainingsprijs bedraagt € 150,00, dit bedrag is exclusief BTW.
  WAT IS EEN ONLINE WORKSHOP?

  via je computer in de trainingsruimte

  Het is een werkelijke training, begeleid door een trainer. Dus iets anders dan een e-learning of een videocursus: De deelnemers loggen bij een online workshop op hetzelfde tijdstip in op hun eigen computer, en komen zo in de virtuele trainingsruimte. Inloggen is eenvoudig en je kunt van tevoren rustig testen of het lukt.

  In die virtuele trainingsruimte zie je het ‘schoolbord’ waarop de trainer powerpoints, filmpjes, een whiteboard en meer ter beschikking heeft. Via chatboxen, telefoonlijn en eventueel de webcam maak je direct contact met de trainer en de andere deelnemers – inderdaad alsof je bij elkaar in de trainingsruimte zit. 

  groot leereffect zonder reistijd

  Een online training kun je volgen vanaf je eigen (thuis)werkplek. Daardoor is de omgeving waar je het in de praktijk gaat brengen uitermate dichtbij. Deelnemers gaan geïnspireerd meteen weer aan het werk; praktijk & theorie liggen dichter bij elkaar!

  voordelen van online workshops

   • Eén onderwerp tegelijk.
   • De gelegenheid om zelf een training samen te stellen door meerdere workshops te volgen.
   • Oefenen met trainingsacteurs in realistische rollenspellen.
   • Fijn vanaf eigen werkplek, of thuis. Je hoeft de deur niet uit.
   • Geen CO2 uitstoot, noch tijdrovende files.
   • Het scheelt de werkgever honderden euro's.


  Een "pressure cooker" wordt een online workshop wel eens genoemd. Gedurende korte tijd ben je intensief aan de slag rondom een bepaald thema.

  Klik hier voor meer informatie over onze online workshops.