8.9

Online workshop Feedback geven en ontvangen

Online workshop Feedback geven en ontvangen
In de online workshop ‘feedback geven en ontvangen’ leer je hoe je op een positieve manier kunt zeggen wat je ziet of wat je dwarszit, zonder dat de ander daar een heel vervelend gevoel aan overhoudt. Door anders – positiever – tegen feedback aan te kijken, kan je er ook anders mee omgaan.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 12
Duur: 2 uur
 • Training€ 150,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 150,00
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 8 %.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • Voor wie

  Deze workshop is geschikt voor iedereen die wil leren snel en effectief feedback te geven en te ontvangen. Mensen die effectiever willen samenwerken bijvoorbeeld, die vaak in teamverband werken of die merken dat hun boodschap niet altijd goed ontvangen wordt.

  Een collega die jou mateloos irriteert. Een leidinggevende die geen oog heeft voor jouw werkdruk. Een medewerker die eigenlijk beneden de maat functioneert. Je zou er graag iets van zeggen, maar weet niet hoe. Je bent bang voor de emotie die los kan komen en de relatie kan verstoren. Feedback geven en ontvangen is echt een kunst.


  Inhoud

  In de workshop ‘feedback geven en ontvangen’ leer je hoe je op een positieve manier kunt zeggen wat je ziet of wat je dwarszit, zonder dat de ander daar een heel vervelend gevoel aan overhoudt. Door anders – positiever – tegen feedback aan te kijken, kan je er ook anders mee omgaan.

  Feedback is eigenlijk een cadeautje: een mogelijkheid om te leren en te groeien en zowel de samenwerking als de resultaten te verbeteren. Als je dat inziet en de regels voor goede feedback toepast, wordt het leven een stuk makkelijker.

  In de workshop behandelen we:

   • feedbackregels en het toepassen ervan;
   • feedback geven volgens de feedbackregels;
   • feedback ontvangen, en vragen stellen waarmee je de kwaliteit van de ontvangen feedback vergroot.


  Resultaat

  Na het volgen van deze workshop kan je:

   • uitleggen wat de feedbackregels zijn;
   • feedback formuleren volgens de feedbackregels;
   • feedback ontvangen volgens de feedbackregels.


  Werkwijze en DUUR

  De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Allerlei werkvormen zijn mogelijk, ook in kleinere groepjes uit elkaar gaan om te oefenen waarna je weer terugkomt in de hele groep. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

  De (verplichte) warming-up start 20 minuten van tevoren, in die tijd word je rondgeleid en kan je oefenen in de online omgeving.


  Prijs

  De trainingsprijs bedraagt € 150,00, dit bedrag is exclusief BTW.
  WAT IS EEN ONLINE WORKSHOP?

  via je computer in de trainingsruimte

  Het is een werkelijke training, begeleid door een trainer. Dus iets anders dan een e-learning of een videocursus: De deelnemers loggen bij een online workshop op hetzelfde tijdstip in op hun eigen computer, en komen zo in de virtuele trainingsruimte. Inloggen is eenvoudig en je kunt van tevoren rustig testen of het lukt.

  In die virtuele trainingsruimte zie je het ‘schoolbord’ waarop de trainer powerpoints, filmpjes, een whiteboard en meer ter beschikking heeft. Via chatboxen, telefoonlijn en eventueel de webcam maak je direct contact met de trainer en de andere deelnemers – inderdaad alsof je bij elkaar in de trainingsruimte zit. 

  groot leereffect zonder reistijd

  Een online training kun je volgen vanaf je eigen (thuis)werkplek. Daardoor is de omgeving waar je het in de praktijk gaat brengen uitermate dichtbij. Deelnemers gaan geïnspireerd meteen weer aan het werk; praktijk & theorie liggen dichter bij elkaar!

  voordelen van online workshops

   • Eén onderwerp tegelijk.
   • De gelegenheid om zelf een training samen te stellen door meerdere workshops te volgen.
   • Oefenen met trainingsacteurs in realistische rollenspellen.
   • Fijn vanaf eigen werkplek, of thuis. Je hoeft de deur niet uit.
   • Geen CO2 uitstoot, noch tijdrovende files.
   • Het scheelt de werkgever honderden euro's.


  Een "pressure cooker" wordt een online workshop wel eens genoemd. Gedurende korte tijd ben je intensief aan de slag rondom een bepaald thema.

  Klik hier voor meer informatie over onze online workshops.


Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact