8.9

NLP 2; van bewustwording naar zelfcoaching

NLP 2; van bewustwording naar zelfcoaching
Heb jij al ervaring met de uitgangspunten van NLP en wil jij jezelf hierin verder ontwikkelen? Deze training laat je nog meer ervaren hoe je de NLP-modellen in jouw dagelijks leven kunt toepassen.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 9
Duur: 3 X 1 dag (+ 1)
 • Training€ 1.176,50
 • Materiaal€ 40,00
 • Accommodatie€ 240,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 1.456,50
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 8 %.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • VERDIEPING NLP

  In deze praktijkgerichte training staat verdieping van NLP centraal en pas je nieuwe technieken toe op jouw persoonlijke situatie en omgeving, teneinde jezelf op belangrijke momenten te coachen door middel van zelfreflectie. De training is praktisch, persoonlijk en zeer interactief.

  Voor wie?

  Iedereen die al ervaring heeft met de principes van NLP en zich hier verder in wil ontwikkelen om meer resultaat te behalen, zowel zakelijk als privé. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de kwaliteit (competentie): zelf-coaching middels NLP. Deze training sluit naadloos aan op de training: NLP: Doelgericht Communiceren en Persoonlijke Groei.

  Resultaat

  Aan het einde van deze verdiepingstraining:

  • ben je in staat de modellen en technieken van NLP (waaronder het Meta-model, Levenslijn, Meta-programma"s en het NLP-communicatiemodel), op natuurlijke wijze toe te passen in jouw dagelijks leven en werken;
  • ben je in staat te reflecteren op eigen gedrag en waar nodig blokkades op te heffen met als doel om effectiever te worden;
  • ben je in staat effectiever te communiceren in relatie tot de ander, volgens de principes van NLP;
  • kun je de ander met jouw communicatiestijl positief beïnvloeden;
  • heb je jouw keuzemogelijkheden rondom de inzet van jouw communicatie(stijlen) verder uitgebreid.

  Wat deelnemers zeggen over de training

  "NLP is helemaal niet zweverig, maar super praktisch! Ik kan het morgen al toepassen, zowel op mijn werk als thuis."
  "Wat een inspirerende training die toch heel praktisch is, daar houd ik van!"
  "Ik heb mijn afgebrokkelde zelfvertrouwen weer teruggevonden."
  "Ik merk dat ik veel begrip heb gekregen voor de mensen om me heen nu ik door een andere bril naar ze kijk. Daardoor kom ik veel minder in conflict met ze."

  Inhoud

  In deze training gaan we dieper in op de modellen en principes van NLP zoals die in de basistraining aan bod zijn gekomen. Er is tijd voor intensievere bestudering van NLP technieken en praktische oefeningen. We maken een vertaalslag naar de eigen werkpraktijk. Daarbij is onder andere aandacht voor:

  • de 6 verschillende niveaus in communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Horen en afstemmen op welk niveau uw gesprekspartner praat, bevordert het contact en zorgt ervoor dat u doelgericht kunt werken.
  • de rol van feedback;
  • verdieping in de theorie van metaprogramma's: metaprogramma's zijn taalpatronen in onze manier van communiceren. U ontdekt welke voorkeur u zelf heeft en hoe u dit kunt aanpassen om het gesprek efficiënter te laten verlopen;
  • ook in deze training eindigen we met doelen stellen: haalbare doelen die u in de dagelijkse praktijk helpen om efficienter en effectiever te functioneren.

  Werkwijze en leerstijl

  In onze trainingen focussen wij op leren door te doen en te ervaren. Het eigen doen en de eigen overtuiging zijn het vertrekpunt voor ontwikkeling. We trainen op dagelijkse werk situaties waarbij beroep wordt gedaan op vaardigheden, aanwezige kennis, overtuigingen en emoties. Onze ervaren trainers bieden verrassende, boeiende en inspirerende oefeningen, opdrachten, reflectie, dialoog, handvatten en tips om actief en bewust te leren en te ontwikkelen.

  Duur data en locatie

  • Voorafgaande aan de training vindt een telefonische intake plaats.
  • De groepsgrootte varieert tot 16 deelnemers.
  • Drie groepsbijeenkomsten van een hele dag met tussenliggende perioden van drie weken;
  • De training wordt gegeven door twee ervaren NLP gecertificeerde trainers;
  • NLP stap 2 kent diverse startdata per jaar;
  • Duur trainingsdagen: 9.30 uur - 17.00 uur (vanaf 09.00 uur inloop).

  Prijs

  Trainingsprijs bedraagt € 1.176,50, dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 40,00) en accommodatie en arrangement (à € 240,00).

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Deze training geeft u recht op één gratis deelname aan de Inspiratiedag. Dit is een themadag die wij organiseren om de zaag scherp te houden en u opnieuw te inspireren. Het materiaal bestaat uit verscheidene syllabi, handouts en schrijfmateriaal. Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en lunch. Als u dieetwensen hebt verzoeken wij u ons daarvan op de hoogte te stellen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact