8.9

Effectief Beïnvloeden

Effectief Beïnvloeden
Behaal meer resultaat door kleine veranderingen toe te passen en hou energie over! Deze training reikt je handvatten aan van de meest succesvolle sociale beïnvloedingsstrategieën tot krachtige overtuigingstechnieken.

Schrijf je nu in!Max. deelnemers: 10
Duur: 1 dag
 • Training€ 505,55
 • Materiaal€ 15,00
 • Accommodatie€ 80,00
 • Totaal (exclusief btw)€ 600,55
Indien je in aanmerking komt voor een van btw-vrijgestelde trainingsprijs, dan rekenen wij een toeslag van 10%.
Offerte aanvragen in-company
Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact
 • Deze training duurt één dag en is gevuld met praktische en doelgerichte oefeningen, ethische en gemakkelijk toepasbare adviezen, confrontaties, reflecties, experimenten en de meest recente praktische wetenschappelijke theorieën.


  Voor wie?

  Deze training is voor de professional die overtuigender wil zijn en steviger positie in wil nemen.

  Waarom is het zo lastig om je invloed binnen je bedrijf of in je dagelijks leven te vergroten? Dat komt doordat we te veel vertrouwen op ons onbewuste en intuïtieve gedrag, onze eigen perceptie op zaken en eigen ervaringen. Je ervaart bij deze training van Schoonderwoerd dat je meer mogelijkheden hebt!


  Resultaat

   • Je bent je bewust van je onbewuste en intuïtieve gedrag.
   • Je bent je bewust van onbewuste en intuïtieve processen van de ander.
   • Je kent de psychologische principes van beïnvloeden.
   • Je hebt ervaren hoe je overtuigender kunt zijn.
   • Je bereikt meer resultaat met minder energie. 


  Programma en Inhoud

  Voorbereiding: werken met eigen casuïstiek door het maken van een krachtenveldanalyse.

   • Wat is mijn beïnvloedingsvoorkeurstijl en hoe effectief is die?
   • Hoe werken beïnvloedingsprocessen en besluitvorming bij de ander?
   • Hoe kan ik daar op inspelen?


  We werken met oefeningen en modellen gebaseerd op theorieën van o.a. Leary, Cialdini, Heath, Kübler Ross, Covey en Van Goethem.

  Je krijgt vanuit verschillende invalshoeken concrete handvatten om meer invloed te krijgen. Handvatten van de meest succesvolle sociale beïnvloedingsstrategieën tot krachtige overtuigingstechnieken. Je leert meer resultaat te bereiken door kleine veranderingen toe te passen die je uiteindelijk minder energie gaan kosten.

  Duur trainingsdag: 9.30 uur - 17.00 uur.


  Werkwijze en leerstijl

  We behandelen de meest recente theorie over de psychologie van het beinvloeden en overtuigen. Daarnaast kun je een actief programma verwachten, waarin ervarend leren het uitgangspunt vormt. De training is nooit hetzelfde, maar exclusief maatwerk met oefeningen die speciaal op jouw leervraag zijn afgestemd.


  Groepssamenstelling

  Wij streven naar een groepssamenstelling met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving om zo het leereffect te vergroten. De meeste deelnemers werken op hbo+ niveau en zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. 


  De trainers

  De dag wordt gefaciliteerd door Schoonderwoerd trainers die door ervaring en het begeleiden van honderden mensen een formule hebben ontwikkeld die werkt. De methodiek geeft je handvatten die je sterker maken in het beïnvloeden van anderen. De trainers zijn specialisten in gedragsverandering en weten je haarscherp te prikkelen zodat je door je barrières gaat en echte stappen maakt.


  Prijs

  Trainingsprijs bedraagt € 505,55 dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 15,00) en accommodatie arrangement (à € 80,00).

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

  Het materiaal bestaat uit hand-outs en schrijfmateriaal. Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en lunch. Als je dieetwensen hebt verzoeken wij je ons daarvan op de hoogte te stellen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact