8.9

Communiceren en samenwerken

Communiceren en samenwerken

Filters
 • Communiceren en Samenwerken
  € 1.462
  3 dagen

  Communiceren en Samenwerken

  Communiceren en Samenwerken gaat over jezelf in relatie met de ander. Hoe werkt samenwerking en hoe maak je de juiste keuze in de communicatie met die ander? Iets voor jou?
 • Effectief Beïnvloeden
  € 601
  1 dag

  Effectief Beïnvloeden

  Behaal meer resultaat door kleine veranderingen toe te passen en hou energie over! Deze training reikt je handvatten aan van de meest succesvolle sociale beïnvloedingsstrategieën tot krachtige overtuigingstechnieken.
 • NLP 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei
  € 1.457
  3 dagen

  NLP 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei

  Door deze training ga je anders naar jezelf en je omgeving kijken. Op het gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en groei. Je staat steviger in je schoenen omdat je weet hoe je innerlijke beleving jouw gedrag beïnvloedt.
 • NLP 2; van bewustwording naar zelfcoaching
  € 1.457
  3 dagen

  NLP 2; van bewustwording naar zelfcoaching

  Heb jij al ervaring met de uitgangspunten van NLP en wil jij jezelf hierin verder ontwikkelen? Deze training laat je nog meer ervaren hoe je de NLP-modellen in jouw dagelijks leven kunt toepassen.
 • NLP Business Practitioner
  € 3.815
  10 dagen

  NLP Business Practitioner

  Wil jij leren hoe je objectiever kunt waarnemen, flexibeler kunt communiceren, hoe jouw brein werkt, beter je energie bij jezelf kunt houden en hoe je jezelf en anderen kunt coachen?
 • Online workshop Effectieve communicatie
  € 150
  1 dag

  Online workshop Effectieve communicatie

  In deze workshop leer je hoe je effectiever kunt communiceren, je haalt meer voldoening of zakelijk rendement uit je contacten en je kunt er eerder de vinger op leggen waaróm een contact niet lekker loopt. En dat vervolgens verbeteren.
 • Online workshop Feedback geven en ontvangen
  € 150
  1 dag

  Online workshop Feedback geven en ontvangen

  In de online workshop ‘feedback geven en ontvangen’ leer je hoe je op een positieve manier kunt zeggen wat je ziet of wat je dwarszit, zonder dat de ander daar een heel vervelend gevoel aan overhoudt. Door anders – positiever – tegen feedback aan te kijken, kan je er ook anders mee omgaan.
 • Online workshop Kunst van samenwerken
  € 150
  1 dag

  Online workshop Kunst van samenwerken

  In deze online workshop leer hoe je kunt bouwen aan constructieve relaties waardoor je effectiever kan samenwerken. Door inzicht in de verschillende rollen binnen jouw team weet je het resultaat te verbeteren en een waardevolle bijdrage te leveren.
 • Online workshop Luisteren,Samenvatten, Doorvragen
  € 150
  1 dag

  Online workshop Luisteren,Samenvatten, Doorvragen

  In deze online workshop leer je gesprekstechnieken die je helpen om beter te communiceren. Dat maakt jou een betere gesprekspartner, zowel in het werk als privé.
 • Online workshop Non-verbale communicatie
  € 150
  1 dag

  Online workshop Non-verbale communicatie

  In de workshop ‘non-verbale communicatie’ leer je non-verbale signalen bij anderen te herkennen, te analyseren en erop in te spelen. Je leert ze bovendien actief in te zetten om je effectiviteit te vergroten.
 • Sprankelend Presenteren
  € 1.125
  2 dagen

  Sprankelend Presenteren

  Je wilt de mensen raken met je boodschap. Of het nu gaat om cijfers, een projectplan of om de lancering van een nieuw product, jij wilt indruk maken. Na deze training zullen mensen jou en je presentatie onthouden!
 • Zelfverzekerd Presenteren
  € 1.125
  2 dagen

  Zelfverzekerd Presenteren

  Je wilt graag ontspannen, zelfverzekerd en overtuigend presenteren. Goed nieuws: spreken in het openbaar is een vaardigheid én is te leren!