8.8

Onze werkwijze

Al meer dan 25 jaar levert Schoonderwoerd diensten op het gebied van soft skill ontwikkeling van mensen. Wij zijn een coöperatie met bovenal zelfstandige professionals. Onze interventies moeten duurzaam rendement laten zien in de praktijk. Daarom zetten we specialisten in die boven de stof staan, zowel op inhoud als op proces, waardoor we maximale kwaliteit kunnen leveren. We worden gezien als integer, betrouwbaar en professioneel door onze opdrachtgevers mede door onze aanpak: doe het goed of doe het niet!
Kenmerkend voor onze werkwijze binnen trainingen (open of in-company), is dat wij maximaal aansluiten bij onze deelnemers.  We stoppen veel energie in het gehele trainingstraject, van intake tot evaluatie, maar ook in de nazorg met bijvoorbeeld ons coachplatform.

De werkwijze van onze back office kenmerkt zich met name door professionaliteit, dienstverlenendheid en veel accuratesse. Onze back office vormt het fundament onder onze organisatie waardoor iedereen kan doen waar hij goed in is. 
Schoonderwoerd is een netwerkorganisatie van zeer diverse mensen, die gezamenlijk in  bijna elke trainingsvraag op het gebied van soft skill ontwikkeling kunnen voorzien. De trainers en coaches (de netwerkpartners) zetten wij in op basis van hun specialisme met bijbehorende passie.

Lees meer over de 80-20 methode van leren >>