8.9

Onze werkwijze

Al meer dan 30 jaar levert Schoonderwoerd diensten op het gebied van soft skill ontwikkeling van mensen. Wij zijn een coöperatie met bovenal zelfstandige professionals. Onze interventies moeten duurzaam rendement laten zien in de praktijk. Daarom zetten we specialisten in die boven de stof staan, zowel op inhoud als op proces, waardoor we maximale kwaliteit kunnen leveren. We worden gezien als integer, betrouwbaar en professioneel door onze opdrachtgevers. Mede door onze aanpak: doe het goed of doe het niet!

Voor ons geen strategiesessies in de boardroom, maar wel grote verandertrajecten met mensen die de klus klaren; scheepsbouwers, stadswachten, baliemedewerkers, magazijnbediendes, exportmedewerkers, net zo goed als projectleiders, werktuigbouwkundigen, of GGZ-medewerkers (om maar eens enkele voorbeelden uit onze opdrachten te noemen!). We staan graag ertussen, met de voeten op de grond en de kop in de wind!

Wij zoeken de maximale aansluiting bij onze deelnemers. We stoppen veel energie in het gehele trainingstraject, van intake tot evaluatie, maar ook in de nazorg en borging.

De werkwijze van onze backoffice kenmerkt zich met name door professionaliteit, dienstverlenendheid en veel accuratesse. Onze backoffice vormt het fundament onder onze organisatie waardoor iedereen kan doen waar hij en zij goed in is.

Lees verder over: kwaliteit en borging