8.9

Onze gezichten

<< Terug
  • Stefan Bos

    Stefan Bos

    Het is misschien een dooddoener, maar ik geloof oprecht dat stilstand achteruitgang betekent. Ik hou er van uitgedaagd te worden en dat is ook wat ik doe bij de mensen die ik train. Uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben iemand die graag nieuwe dingen probeert. Een mooie quote vind ik: "Falen is zoveel leuker, dan het nooit geprobeerd te hebben". 

    Als trainer hou ik ontzettend van interactie en humor. Daarmee hou je ook de vaart in een training. Het mooiste compliment vind ik als mensen zeggen dat de dag voorbij is gevlogen. Ik enthousiasmeer graag, moedig aan en laat mensen het liefst zélf ontdekken. Ik probeer met een open blik en houding iedereen tegemoet te treden. Ik hou ook van spiegelen en confronteren, beide op een respectvolle wijze. 

    Ik ga enkele online trainingen verzorgen voor Schoonderwoerd. Daarnaast bied ik ondersteuning op het gebied van Blended learning. Ik vind vooral trainingen die gaan over gesprekstechnieken en adviesvaardigheid erg leuk. Daarnaast geef ik feedbacktrainingen, trainingen over gedragsvoorkeursstijlen (DISC) en timemanagement.