8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Lucienne van der Linde

  Lucienne van der Linde

  “Verwarring is slechts een doorgang naar een nieuwe realiteit”

  Leren en ontwikkelen heeft voor mij veel te maken met verwarring. Prettige verwarring dan weliswaar. Met een open blik kijken naar wat zich aandient en bereid zijn om je bestaande kaders te verlaten, op te rekken of te heroverwegen. Elke waarheid is “the next truth you are gonna wake up out off”. Zelfreflectie en het onderzoek naar het mysterie dat ‘leven’ heet is een jarenlange passie die ik combineer met een liefde voor reizen en overal waar het maar kan genieten genieten van de natuur. 

  Ik sta voor een no-nonsense aanpak, snel doordringen tot de kern van de zaak en een scherpe blik. Ik ben gedreven, enthousiast en intuïtief met een voorliefde voor de praktische toepasbaarheid van nieuwe inzichten. Ik heb een groot geloof in zelfreflectie en de kunst van het relativeren. Ik geloof dat het gaat om vanuit verbinding de beweging te faciliteren en met compassie een spiegel voor te houden. Ik vind het belangrijk om de beweging die ontstaat te vertalen naar de praktijk van een werkomgeving. Door mijn ruime bedrijfservaring kan ik in het begeleiden van mensen steeds weer de brug leggen tussen werken en leren.

  Ik heb jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van leiderschapsprogramma’s voor starters tot en met executives.