8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Nicole Timmermans

  Nicole Timmermans

  Ik ben Nicole, een vrolijke levensgenieter met Limburgse roots, die al jarenlang woonachtig is op het prachtige Brabantse platteland.

  Van origine ben ik Klinisch psycholoog, maar heb altijd in de wereld van Training en Opleiding gewerkt, voornamelijk bij Schouten & Nelissen. In deze branche heb ik allerlei functies bekleed, van Trainer/Adviseur tot Sales Manager en Directeur. Door de jaren heen is de focus steeds meer verschoven naar managerial rollen, maar ik begeleid en coach nog steeds ondernemers, directies en organisaties, die een persoonlijk of een verandervraagstuk hebben.

  Mijn voldoening haal ik uit het versterken van mensen in organisaties, op welke manier dan ook. Samen meters maken, doelen bereiken en onderweg veel plezier hebben, dat is de mooiste combinatie. Mijn ambitie is altijd om juist dat voor elkaar te krijgen!

  Mijn insteek kenmerkt zich door een houding waarin teamwork, gelijkwaardigheid, integriteit, open communicatie en samen aanpakken de leidende karakteristieken zijn. En waarin wrijving niet wordt geschuwd of vermeden, maar ten gunste van de opdracht of ambitie wordt gekeerd.

  Het mooiste werk vind ik als ik vanuit de achtergrond mee kan denken, mijn visie mag geven of af en toe een zetje een andere richting zodat anderen nóg beter worden in wat ze al doen.

  nicoletimmermans@schoonderwoerd.nl
  Linkedin