8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Elton Backx

  Elton Backx

  Als zoon van een vader met een familiebedrijf en moeder als zelfstandig schoonheidsspecialiste, is ondernemen, kansen zien en nieuwe ideeën uitwerken mij op het lijf geschreven. Ik heb altijd iets in in 'HR' willen doen en met deze gedachte ben ik in 1995 gestart met de opleiding HBO personeelsmanagement. Aansluitend heb ik op het UvT de opleiding Personeelswetenschappen afgerond.

  Centraal in mijn loopbaan staat: verbindingen maken zowel offline als online. Hierin ben ik volop actief op LinkedIn. Erg enthousiast ben ik over de mogelijkheden die die dit online platform biedt. 

  Daarnaast heb ik mij in mijn loopbaan vaak beziggehouden met het acquireren van nieuwe opdrachten, duurzame inzetbaarheid, loopbaancoaching en social media. Ik heb gewerkt voor een enorme diversiteit aan klanten in branches en sectoren waaronder het bank- en verzekeringswezen, procesindustrie, energie branche, foodindustrie, high tech omgeving, detail, retail en diverse productiebedrijven.

  Het is mijn missie om organisaties te helpen met het verbeteren van hun verkoop door onder andere beter gebruik te maken van LinkedIn (social selling). Door personen inzichten te geven, het te laten ondervinden en beleven sta ik voor een borging van hetgeen geleerd is.

  Elton geeft onder andere de training LinkedIn basis en LinkedIn medior.