8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Anke Koster

  Anke Koster

  Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en heb een aantal jaren gewerkt als consultant op het gebied van risicomanagement. Binnen dit vakgebied ben ik vooral uitgedaagd door het menselijke aspect binnen risicomanagement: hoe zorg je dat een organisatie daadwerkelijk haar risico's kent en daar op een goede maatschappelijk verantwoorde manier mee omgaat. 
  Gegrepen door de impact van de mens binnen dit vakgebied heb ik mij ook ontwikkeld op het brede gebied van HR. Zowel recruitment, loopbaanbegeleiding (met de inzet van social media om tot de gewenste baan te komen) alsmede het begeleiden van reorganisaties behoren tot mijn repertoir. De afgelopen jaren heb ik mij sterk gericht op trainingen rond social media en personal branding.

  Mensen in hun kracht zetten geeft mij energie. Hierbij gebruik ik zowel een-op-een coaching, trainingen en teambuilding. In de afgelopen jaren heb ik vele teams gefaciliteerd in hun teambuilding, hierbij gebruik ik met veel plezier de MBTI. Maar ook Belbin, het enneagram en de temperamentleer zet ik met plezier in.

  Enthousiasme, passie en verbinden zijn woorden die mij kenmerken.

  Naast de vele uren die ik besteed aan werk is er gelukkig ook veel tijd over voor mijn ondernemende man, drie sportieve zonen en een druk sociaal leven dat gekenmerkt wordt door koken, lezen en muziek. 

  Anke is officieel LinkedIn ambassadeur en heeft in deze rol al meer dan 1000 professionals geholpen aan een verbeterde zichtbaarheid op LinkedIn.  Anke geeft onder andere de training LinkedIn Basis en LinkedIn Medior