8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Maria van de Ven

  Maria van de Ven


  “There is a crack in everything. That’s how the light gets in….”
  Leonard Cohen

  De eerste helft van mijn werkend leven stond in het teken van hard werken en de onbewuste overtuiging dat vooral daarin volharden vanzelfsprekend was. Een persoonlijke kennismaking met het fenomeen burnout, leidde uiteindelijk tot de ontdekking dat een werkleven ook gebaseerd kan zijn op liefde, verbinding, passie en plezier. Een geweldig inzicht dat ik graag doorgeef aan anderen.

  Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op het gebied van werk- en loopbaanvragen. Professionele en persoonlijke groei staat daarbij voorop. Mijn manier van begeleiden is waardevrij. Ik heb niet snel een oordeel en vind niks gek. Ik kijk ook altijd naar de potentie, naar wat mogelijk is.

  Door mijn opleidingsachtergrond en de nodige levenservaring heb ik snel door waar de belemmeringen zitten en waar de mogelijkheden. Het resultaat is dat mensen zich (opnieuw) bewust worden van wat ze te bieden hebben. En wat er nodig is om daadwerkelijk stappen te zetten. Met een scala aan methoden, die ik me in de loop der jaren eigen heb gemaakt (en die zowel het hoofd als het hart aanspreken) werk ik gericht toe naar antwoorden en perspectieven. Ik ga op zoek naar wat jou weer ‘in stroom’ brengt. Op zoek naar hartimpulsen en inspiratiebronnen. Daardoor krijg je feitelijk het eigen kompas weer in handen.
  In mijn werkwijze ervaart men mij als scherp, helder en wijs.

  Maria geeft onder andere de training Regisseur van eigen loopbaan