8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Cristel Meijer

  Cristel Meijer

  Mijn naam is Cristel Meijer en trainer en coach sinds 2007.

  Ik werk en leef met passie. Voor mij is het mooi en uitdagend om mensen in beweging te krijgen, om ze verder te laten kijken dan men tot nu toe deed. Om nieuwsgierig te mogen zijn naar de reden ‘waarom iemand doet wat ie doet’, om met mensen op ontdekkingsreis te gaan naar mogelijkheden en het hoe; ‘wat is effectief voor jou en hoe bereik jij wat je wilt’.

  Na 18 jaar als sales(manager) in de confectie groothandel te hebben gewerkt en een flinke burnout was het voor mij tijd om het roer om te gooien.

  Op mijn pad kwam een inspirerende coach en in diezelfde tijd werd ik gevraagd om mijn kennis en kunde over te brengen op sales teams. Nieuwsgierig als ik ben voor nieuwe kansen en ervaringen ben ik gaan kijken bij verschillende opleidingen voor trainer en coach en mijn pad was gevonden!
  Na een intensief jaar met mijzelf aan de slag gegaan te zijn, kreeg ik gelijk een mooie kans om leidinggevenden te helpen ontwikkelen met hun communicatie en leiderschap. Dat heeft geleid tot een blijvende passie waar ik erg veel energie van krijg (en geef zoals blijkt). Ik train veel teams en leidinggevenden op gebied van communicatie & leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast coach ik verkoopteams in ‘on the job’ omdat het daar allemaal gebeurt. Op de vloer ben ik als een vis in het water; sales blijft een stukje van mij.

  Wat kenmerkt mij? Ik maak snel contact, je mag bij mij zijn wie je bent; respect, oprechtheid en ruimte geven zijn daarbij belangrijke waarden. Daarbij ben ik: 
  • Energiek & Actie gericht: ik krijg mensen en groepen snel in beweging.
  • Commercieel & mensgericht : door mijn sales achtergrond en mijn ervaring als trainer en coach weet ik de balans te vinden tussen mens & bedrijf
  • Oplossings- & resultaatgericht: ik ben heel erg van de oplossingen; kijken naar wat kan en niet stuklopen op wat niet kan. Ik zoek naar mogelijkheden voor de vraag, stel doelen en behaal resultaat. Dit door te achterhalen bij mens & bedrijf wat de echte obstakels zijn en daarmee aan de slag te gaan. Ik kan mij heel erg vinden in de uitspraak:
   ‘Als je niet weet naar welke haven je vaart, is geen enkele wind gunstig’     
  • Creatief & humoristisch; snel kunnen schakelen, het een uitdaging vinden om nieuwe wegen te bewandelen en absoluut humor en gezelligheid in een training hebben!
  • Gericht op samen doen; ik train erg interactief, een training moet meer van de deelnemers zijn om het echt eigen te maken en daarin vooruit te komen. Ik faciliteer en doe mee om het beste uit een training te krijgen door nieuwsgierig te zijn, door stellingen ter discussie te stellen, door direct te zijn in mijn antwoorden, met daarbij respect voor de deelnemers.