8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Sandra Dijke-Jongepier

  Sandra Dijke-Jongepier

  Een mensen-mens, doelgerichte creatieve spin in het web die graag dingen praktisch bekijkt, opbouwt en mensen graag zelf-inzicht geeft in ‘nieuw & anders’.

  Mijn missie is mensen en organisaties te faciliteren om effectief met verschillende situaties om te gaan. Meer inzicht in jezelf en anderen geeft de mogelijkheid om volledig vanuit jezelf ook eens een alternatieve route te nemen. 

  Trainers en coaches kunnen je daarin faciliteren. De trainers en coaches die op mij het meeste effect hebben gehad zijn dan ook degenen die zich ECHT op mij hebben geconcentreerd en mij ZELF aan het roer hebben gezet van mijn ontwikkeling. Dus niet zenden, maar vooral vragen stellen. En vooral; mensen zelf hun acties laten bedenken. In kleine haalbare stapjes. En dan nog maar eens kritisch vragen: "Mooi voornemen; maar ga je dit echt doen? Voelt het goed in lijn met waar je heen wilt en wie je bent?" Want heel eerlijk... Uiteindelijk heb ik na een training of coachings-gesprek alleen maar iets gedaan met de dingen die behapbaar waren, ik zelf bedacht had en echt graag wilde veranderen.

  In 2004 studeerde ik af aan de Erasmus Universiteit - Bedrijfskunde. De tien jaar die volgden ben ik werkzaam geweest in verschillende marketing functies binnen KPN en Carglass. Altijd aan de slag op het snijvlak van marketing en psychologie - wat drijft de klant?
   
  Naast deze banen ontdekte ik dat ik ook veel energie krijg van het coachen en samenbrengen van mensen. Een certificering Myers Briggs Type Indicator (MBTI) en trainingen in (ontological) coaching & NLP  volgden. De afgelopen vijf jaar heb ik al vele teamdagen gefaciliteerd, trainingen verzorgd & mensen gecoacht.

  Naast dit mooie werk ben ik graag op een zeilboot te vinden met mijn man en twee kleine mannen. Als we hier niet zijn, sta ik graag in de keuken iets lekkers te maken voor vrienden en familie.

  Sandra geeft onder andere de trainingen NLP stap 1  t/m  NLP Business Practitioner en Sprankelend presenteren