8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Peter Lammerschop

  Peter Lammerschop

  Tegelijkertijd is “Aandacht voor Mens en Werk” de rode draad door mijn loopbaan.
  Na het afronden van de HBO Akademie Mens-Arbeid heb ik altijd binnen het HR vakgebied gewerkt. Onder meer als HR adviseur en leidinggevende van verschillende afdelingen.
  Vanaf 1999 geef ik  daar met veel enthousiasme invulling aan door het ondersteunen van mensen die  “werken aan hun werk”. 
  Dat heb ik praktisch inhoud aan gegeven door bijvoorbeeld:
  - verschillende mobiliteitscentra op- en in te richten
  - trainingen en workshops te ontwikkelen en uit te voeren
  - grote en kleine evenementen te organiseren
  - EVC in verschillende organisaties te implementeren

  Een van mijn drijfveren is om mensen en organisaties te laten ervaren dat werken anno nu en in de toekomst een andere invulling vraagt dan werken in het (nog niet zo verre) verleden.
  Medewerkers de regie laten pakken van hun eigen loopbaan en inzicht geven in de arbeidsmarktkansen nu en in de toekomst en vooral zicht geven op wat er allemaal nog méér mogelijk is vormt het andere aspect van de drijfveer.
  Richting management betekent dat bewust maken van het belang van Duurzame Talent Ontwikkeling voor de medewerkers binnen de organisatie en het management effectief te ondersteunen bij analyse, ontwikkeling en uitvoering van een beleid dat Duurzame Talent Ontwikkeling bevordert.

  De vaardigheden die mij kenmerken zijn: Inspireren, onderzoeken, organiseren, verbinden en samenvattend: realiseren.

  Voor Schoonderwoerd ben ik actief als specialist duurzame talent ontwikkeling, interim manager/ adviseur voor mobiliteitstrajecten en trainer.