8.9

Onze gezichten

<< Terug
 • Marie-José Huffmeijer

  Marie-José Huffmeijer

  Ik ben Marie-José Huffmeijer, een enthousiast en warm mens. Ik ben nieuwsgierig, sportief, en ik blijf geïntrigeerd door mensen. Hun gedrag, samen met hun verhalen hierover, blijven uitermate boeiend. Niets heeft betekenis, behalve die je er zelf aan geeft.

  Als persoonlijke coach en trainer heb ik er plezier in mensen verder te helpen met wat ze eigenlijk willen, maar soms niet weten, en vaak niet doen. Ik houd van buiten zijn, bewegen en natuur. Vooral in de bergen geniet ik enorm. Mijn missie is: Ruimte creëren bij mensen om in beweging te komen. Om daarmee authentieke keuzes te maken, en persoonlijke doelen te halen in werk en leven. Met als resultaat: energieke en effectieve mensen, teams en organisaties. 
  Mijn werkstijl is vertrouwenwekkend en persoonlijk. Kritisch en speels confronteer ik. Respectvol bespreek ik de kwetsbare kanten van mensen. Waarmee zij vervolgens vanuit hun eigen verantwoordelijkheidsgevoel effectiever kunnen zijn in hun werk. Of meer balans kunnen creëren in hun leven. Om dit alles te bereiken probeer ik zelf te werken en te leven vanuit de waarden authenticiteit, vrijheid en verbondenheid. 
  ‘Tussen deze bedrijven door' heb ik 3 kinderen gekregen. Mijn handen vol, dus! Ook hen proberen we op te voeden in vrijheid en verbondenheid met zichzelf, anderen en hun omgeving. Als ervaringskundige is het programma Supervrouw - Vergroot je vitaliteit dus op mijn lijf geschreven. De uitdaging ligt continu op het in de lucht houden van de ballen die ik belangrijk vind, en accepteren dat ik hierdoor ook dingen moet (los)laten. Duurzame inzetbaarheid, daar gaat Schoonderwoerd voor! Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten, en bij te dragen aan het gewenste en duurzame resultaat voor jou en je organisatie.    

  Marie Jose geeft onder andere de training SupervrouwZelfverzekerd presenteren en Persoonlijke Effectiviteit.