8.9

Missie en visie


Onze missie: duurzame ontwikkeling van mensen.


Onze visie hebben wij als volgt geformuleerd:

"Ons streven is om het vermogen van onze deelnemers, om nu en in de toekomst toegevoegde waarde te leveren voor een (arbeids-)organisatie en daarbij zelf ook meerwaarde en betekenis te ervaren, te stimuleren en te ontwikkelen.

Het kan om persoonlijke ontwikkeling gaan, werkvermogen, employability, (levensfase bewust) personeelsbeleid of leiderschap- en teamontwikkeling. Wij bieden gerichte training, (HR- en strategie) advies op maat en coaching om mensen èn organisaties verder te ontwikkelen en in hun kracht te zetten, en te houden!

Dit doen wij door te excelleren in onze professie als communicatieprofessional en adviseur. Omdat effectieve communicatie tussen mensen het absolute verschil maakt tussen succes en teleurstelling, tussen angst en vertrouwen. Onafhankelijk welke organisatie, branche of cultuur.

Onze diepste drive is om de mensheid vooruit te helpen door het onderlinge en individuele begrip en vertrouwen te vergroten en door mensen zichtbaar en voelbaar sterker te maken. De mens is bijna grenzeloos talentvol door samenwerking. In staat om het goede te doen voor de wereld. Dat is precies wat wij willen en kunnen faciliteren."

Lees verder over: 
onze MVO ambitie
duurzame ontwikkeling