8.9

Kwaliteit en borging

Wij vinden een onafhankelijke beoordeling van onze diensten belangrijk. Wij laten onze kwaliteit regelmatig beoordelen door CEDEO, met al sinds 1997 steeds een zeer positief resultaat!

Wij nodigen jou uit om het laatst uitgevoerde CEDEO klanttevredenheidsonderzoek 2018 (PDF) in te zien met onze CEDEO erkenning voor Open Bedrijfsopleidingen en Maatwerk Bedrijfsopleidingen.

Lees hier ook ons rapport uit 2016: CEDEO klanttevredenheidsonderzoek 2016

Lees hier ook ons rapport uit 2014: CEDEO klanttevredenheidsonderzoek 2014

Kwaliteit en borging

Op basis van onze visie op leren, onze werkwijze en de inzet van de juiste trainer bereiken wij een duurzaam en geborgd resultaat. Een programma van Schoonderwoerd wordt opgebouwd vanuit een directe aansluiting op jouw situatie en leerwensen. Je krijgt vanuit een kwalitatief hoogwaardig programma een persoonlijke training. Wat je leert kun je blijvend toepassen.
duurzame ontwikkeling


Visie op leren

Dit resultaat maken wij waar op basis van onze visie op leren. Uitgangspunten zijn jouw kwaliteiten en wat je verder kunt ontwikkelen. Wij houden je regelmatig de spiegel voor. Jouw bewustzijn groeit. Je maakt eigen keuzes om richting te geven aan het leren. Door toepassing van nieuwe inzichten en gedrag bereik je een blijvende verandering. Je leert vooral door doen, door ervarend leren.
missie en visie


Werkwijze

Je brengt jouw eigen leerwensen en praktijksituatie in. Je betrekt jouw collega's bij je leerproces, zodat de vertaling en toepassing gemakkelijker wordt. Je krijgt overzichtelijke theoretische kapstokken en oefent veel. De deelnemers geven elkaar feedback om het leren te bevorderen. Wij werken altijd vanuit vertrouwelijkheid en wederzijds respect en vragen dat ook van de deelnemers.

Jouw tevredenheid over jouw persoonlijk rendement stemmen wij met je af in een evaluatie. Je kunt bij ons terecht voor toepassings- of vervolgvragen. Duurzaamheid is immers ons uitgangspunt.
onze werkwijze


De trainer

Vanuit de benodigde professionele afstand heeft de trainer een hoge betrokkenheid met jou en jouw leerproces. Het is een specialist met een hoge mate van affiniteit met de training. Jouw trainer faciliteert, levert input, confronteert waar nodig en is altijd gericht op jouw optimale resultaat.

Onze eigen kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Trainers wisselen ervaringen uit en houden elkaar scherp. Jouw mondelinge en schriftelijke evaluaties vormen hiervoor belangrijke input. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten, waarin wij een zelfde leerproces doorlopen als jij. Vanuit ons eigen leren blijven wij duurzaam jouw partner in ontwikkeling.
onze gezichten