8.9

Duurzame Ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling is voor ons het rendement van de trainingen en coaching, het opbouwen van duurzame relaties met de deelnemers en de opdrachtgevers en de primaire verantwoordelijkheid nemen om ieder mens de kans te geven zich te ontwikkelen. Medewerkers zijn duurzaam inzetbaar wanneer zij gedurende hun gehele arbeidsleven op een gezonde, vitale, competente en productieve wijze werkzaam kunnen zijn. En dat zij hun werk als betekenisvol ervaren. Alle deelnemers aan een open- of in-company training of coachingstraject krijgen levenslang toegang tot onze online Kennisbank. Hier staan al onze syllabi op die we gebruiken in de trainingen en de komende jaren zal het nog verder gevuld worden met kennis op het gebied van persoonlijke-, team-, leiderschap- en organisatieontwikkeling.

Maatschappelijk verantwoord Ondernemen = duurzaam ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is duurzaam ondernemen, duurzaam leven en duurzame educatie. Dus ook de verduurzaming van medewerkers. Een duurzaam productief bedrijf heeft duurzame productieve medewerkers nodig. Dit dragen we uit naar onze klanten, maar ook naar onze eigen netwerkorganisatie. We nemen graag onze verantwoordelijkheid betreffende ‘People, Planet, Profit" en voegen daar heel bewust "Purpose" aan toe. Onze verantwoordelijkheid is generatie overstijgend en kent geen land- en/of cultuurgrenzen. Concreet geven wij onze bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid onder andere vorm door maatschappelijke en charitatieve organisaties een standaard korting van 45% op al onze producten te geven en interessante last minute kortingen voor open trainingen. 

Live en online producten bij Schoonderwoerd

De realiteit van nu is dat we goed op weg zijn en super trots mogen zijn op onze producten. Dat blijkt onder andere uit het meest recente Cedeo klanttevredenheidsonderzoek en de deelnemer evaluaties. Voor ons staat de toekomst in het teken van het nog verder vergroten en de duurzame ontwikkeling van het rendement en de impact van onze trainingen. Dit doen we door het verder ontwikkelen van onze Live en Online producten, het coachplatform, de omschakelijking naar puur ervaringsgericht leren en het slimmer en gebruiksvriendelijker delen van kennis (one minute filmpjes, webinars, gamelearning, enz.). 


Duurzame ontwikkeling doen wij heel graag samen met u en we staan volledig open voor evaluatie, discussie, kritiek en advies. Hierover kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 030-2934899.