8.9

Persoonlijke effectiviteit

<< Terug
 • Waar richt jij je camera op?

  Waar richt jij je camera op?


  De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ook in onze trainingen komen ze voor. Deelnemers stoppen met roken, lopen een marathon, durven de stap te maken naar nieuw werk en ook mooi: ze geven het leven het cijfer 9 in plaats van een 7. In deze blog lichten we een tipje van de sluier op; hoe brengen we jou in beweging?

  In onze laatste Kom In Je Kracht training zagen we een deelnemer een mooie passie ontwikkelen. Al enige tijd stond hij in een soort passieve (uitgebluste) stand en vond hij het lastig energie te vinden om regie te pakken over zijn leven. Het voelde alsof hij vastzat en stilstond.

  Tijdens verschillende trainingen doen we oefeningen waarin we kijken naar verlangens. ‘Wat is jouw verlangen? En wat kun je daarvan in het hier en nu al realiseren?’. Tegelijkertijd onderzoeken we ook iemands overtuigingen: ‘Welke overtuigingen heb jij over jezelf en waar zet je jezelf vast met die overtuigingen?’

  Er is altijd wel een excuus om iets niet te doen, om het te laten bij het oude en door te gaan op de weg waar je zit. Maar toch wil iedereen wel iets aanpakken in zijn of haar leven. Hoe kom je in beweging, om weer de beste versie van jezelf te worden? Waar heb je het even laten liggen. En waar zit dus voor jou de winst?

  (tekst gaat verder onder de foto)

   

  Van stilstand tot beweging

  Om weer in beweging te komen moet je je bewust worden van jouw gedachtes en behoeftes. Wanneer je beseft waar je blij van wordt en wat je echt wilt gaan doen, vind je nieuwe energie om te gaan focussen en kansen te grijpen.

  Zo ook bij onze deelnemer. Toen hij besefte waar hij echt blij van werd en wat hij wilde doen, kwam hij weer in beweging en vond hij zijn passie terug. Hij koos weer voor zichzelf.

  Sindsdien reist hij met zijn fotocamera overal naartoe en gaat het in zijn (werkende) leven weer stroomopwaarts.

  Wil je ook jouw passie terugvinden en weer in beweging zijn?
  Kijk eens naar de Kom In Je Kracht training