8.9

Geluk

<< Terug
 • Wij zijn gelukkig

  Wij zijn gelukkig

  Aan de vooravond van zijn 30-jarig bestaan heeft Schoonderwoerd weer het CEDEO-klanttevredenheidcertificaat behaald. En daar zijn we heel gelukkig mee! Want deze keer kregen we de beste resultaten ooit! 100% van onze klanten -jij dus- is tevreden tot zeer tevreden! Zij tonen zich zeer lovend en tevreden over:
  • Het voortraject, waarin we de eigenlijke leervraag boven water halen.
  • De uitvoering, waarin we diepgang in de training bereiken.
  • De borging, waarmee we duurzame gedragsverandering teweegbrengen.

  Deze beoordeling stimuleert ons om ons te blijven ontwikkelen en de gemiddelde klantwaardering van 8,9 te blijven waarmaken en te overtreffen.

  Bij de uitreiking vroegen we CEDEO directice Thea  Meijer-van Staveren wat klanten nou "typisch Schoonderwoerd” vinden. Zij spreekt immers dagelijks klanten van andere bureaus en kan het weten! Haar antwoord: "jullie trainers zijn oprecht geïnteresseerd, weten naast de klant te gaan staan en vervolgens met een aangename prijs/kwaliteitsverhouding een verrassende training te ontwikkelen. Dát maakt jullie speciaal!"

  En daar hebben we maar een ding aan toe te voegen: dat vinden nou juist hartstikke normaal. En dus zijn wij gelukkig, met jullie. Jullie kunnen op ons blijven rekenen!