8.9

Inspiratie


Meer inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende inzichten en praktische tips en tools!
Ja, dat wil ik!

Of volg ons op social media!
 
Naar Linkedin
<< Terug
 • Doe als de Huna's

  Doe als de Huna's


  Stel je woont op een klein eiland in de Stille oceaan met een heleboel anderen.

  Je bent het niet altijd met elkaar eens, hebt verschillende ideeën over zaken, maar je kunt niet even van het eiland af...

  Hoe ga je daar mee om? De Huna’s op Hawaii hebben eeuwen geleden al hele wijze dingen bedacht over hoe je het beste uit een groep haalt en effectief met elkaar communiceert. Ze moesten namelijk wel slimme dingen bedenken om goed met elkaar samen te leven op zo’n klein eiland. En dus kwamen ze vaak bij elkaar om leefregels te ontwerpen en te verfijnen!

  De grondleggers van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), die in de jaren ‘70 onder meer op Hawaii bijeenkwamen, hebben de leefregels van de Huna’s praktisch en zakelijk toepasbaar gemaakt. Dat zijn uiteindelijk de NLP-vooronderstellingen geworden zoals we die nu kennen. Bij ons in de training blijken deze vooronderstellingen nog steeds van toepassing en veel op te leveren voor iedereen die ze toepast.

  Effectief communiceren is een voorwaarde voor de beste samenwerking met collega’s en klanten. Blind vertrouwen op collega’s, effectief feedback geven én kunnen ontvangen is daarvoor essentieel. Haal jij al het beste uit samenwerking met anderen en los je zaken op met elkaar?

  Ontdek wat de NLP-vooronderstellingen voor jou doen.

  Ga in de training NLP Stap 1 mee naar Hawaii en leer onder andere van de Huna’s. Je zit tijdens deze training weinig op een stoel maar gaat juist met elkaar & praktisch aan de slag. Met deze en andere techieken. Na iedere trainingsdag ga je naar huis met nieuwe inzichten die je direct dezelfde dag nog kunt toepassen.

  Meer informatie en trainingsdata


  Resultaat: “Na deze training heb ik meer zicht op hoe ik me opstel in communicatie met anderen en is mijn zelfbewustzijn gegroeid: wie ben ik, hoe kan ik me verbeteren in samenwerking met de ander.”

   Schoonderwoerd NLP trainers

  Onze trainers v.l.n.r.: Shanna, Sandra & Piet-Hein.

  Direct aan de slag met de NLP-vooronderstellingen?

  Vraag dan ons e-book met alle 15 vooronderstellingen aan. Lees alles over de werking van de vooronderstelling en hoe je ze elke dag gebruikt om effectiever te communiceren.