8.9

Teambuilding-en-zeilen-in-één

Teambuilding-en-zeilen-in-één
Een avontuurlijke en effectieve leerervaring met je team om nooit te vergeten!
 • Teambuilding-en-zeilen-in-één

  In de ochtend beginnen we met een workshop aan wal. Hierbij gaan we aan de slag met bewustwording van eigen gedrag en dat van de teamleden. Hoe kunnen we doelgerichter communiceren en effectiever samenwerken? In de middag gooien we de trossen los en gaan we aan boord het geleerde direct toepassen in communicatie, taakverdeling, elkaar helpen en aanvullen. Het team krijgt ter plekke feedback op hoe ze de uitdagende situaties aan boord aangepakt hebben. Uiteraard wordt er nog heerlijk nagepraat aan boord tijdens de après-sailing.

  Een mooiere plek om het geleerde direct toe te passen bestaat bijna niet. Een uniek avontuur dat er zeker voor zorgt dat het geleerde ook terug op de werkplek nog top-of-mind blijft!

  Doel

  Inzicht in jezelf en je teamleden. Waar word je door gemotiveerd, welke informatie heb je nodig en welke taken gaan je goed af? En hoe zit dat bij je collega’s?

   Voor velen is zeilen op een zeilschip een onbekende omgeving. Een erg unieke en mooie ervaring om samen mee te maken. Meteen ook een context waar je al snel in je ‘basis-gedrag’ komt.

  Programma: Hoe kan de dag er bijvoorbeeld uitzien

  9:30 In de ochtend worden jullie verwacht in een nabijgelegen locatie in de buurt van de haven (van Wemeldinge) afhankelijk van de wensen. Er wordt op een leuke interactieve manier aandacht besteed aan de theorie*. Hierbij zullen jullie al weinig op je stoel zitten. De verschillen tussen elkaar, maar ook de kracht en blinde vlek van het team worden duidelijk inzichtelijk. Dit gedeelte sluiten we af met praktische handvatten voor doelgerichtere communicatie naar elkaar. Samen met een persoonlijk actieplan voor eenieder.

  12:30 Er wacht een heerlijke lunch op ons, zodat we ‘s middags lekker op pad kunnen.

  13:30 Worden we aan boord verwacht bij Schipper Marco en varen we de Oosterschelde op. Van alle voorgaande teams zijn de tijden bijgehouden waarin zij het parcours hebben gevaren. Zorgen jullie nieuwe inzichten in jezelf en elkaar met bijbehorende communicatie ervoor dat jullie bovenaan deze lijst eindigen? Trainer/coach Sandra zal jullie van feedback voorzien tijdens deze unieke tocht.

  17:30 Uiteraard mag de Après-Sail niet ontbreken. We sluiten af met een lekkere borrel aan boord.

  TIP: Het organiseren van een heuse Regatta met een grote(re)groep/afdeling behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

  Meer informatie: Neem contact met ons op via info@schoonderwoerd.nl of bel 030-293 48 99

  *Afhankelijk van de wensen voor deze dag kan gebruik gemaakt worden van verschillende instrumenten uit HR. MBTI/JTI en NLP-programma’s zijn hiervoor o.a. goed toepasbaar.

Heb je een vraag over deze training?
Bel ons: Of stel je vraag per mail:
Contact